Besonderhede van voorbeeld: 1122153203412868009

Metadata

Data

Czech[cs]
Nebude to život, kde každý den je jasný a klidný, ale i když se objeví tmavé mraky, kdy nebude nic vidět, když jsme tenhle muž a já spolu, cítím, že seberu odvahu a budu pokračovat v chůzi.
English[en]
It won't be a life where everyday is clear and mild, but even if a pitch black darkness passes, where nothing can be seen, if this man and I are together, I feel like can muster up the courage and continue walking.
Hungarian[hu]
Nem lesz élet, melynek minden napja enyhe és tiszta, de ha szurokfekete sötétség is van, ahol semmit nem látni, ha ez a férfi és én együtt vagyunk, úgy érzem összeszedem bátorságom és folytatom utam.
Italian[it]
Non ci saranno sempre giornate belle e soleggiate, ma anche se dovessi ritrovarmi in lungo e buio sentiero in cui non si vede nulla, fino a quando starò insieme a quest'uomo, sento che troverò il coraggio per continuare a camminare.
Russian[ru]
Жизнь не будет каждый день ясной и безветренной, но даже если черные тучи накроют небо, и ничего не будет видно, если мы будем вместе, я знаю, что смогу собрать мужество и продолжить свой путь.

History

Your action: