Besonderhede van voorbeeld: 1512680618159921158

Metadata

Author: ted2019

Data

Arabic[ar]
إن رؤية التنوع في السلالة والعِرق في الفن المعاصر هي الطريقة الوحيدة التي سنرى بها تغيرات في صناعة الفن، ولكن أيضاً في العلاقات بين أفريقيا والغرب.
German[de]
Die Darstellung der Vielfalt von Gruppen und Völkern in der heutigen Kunst ist die einzige Chance, Veränderungen im Kunstbetrieb und auch in der Beziehung zwischen Afrika und dem westlichen Kanon zu fördern.
English[en]
Seeing diversity in race and ethnicity in contemporary art is the only way that we'll see changes in the art industry, but also for the relations between Africa and the Western canon.
Spanish[es]
Ver diversidad en raza y etnia en el arte contemporáneo es la única forma de ver cambios en el mundo del arte, y también en las relaciones entre África y el canon occidental.
Persian[fa]
دیدن تنوعات نژادی و اقلیتها در هنر معاصر، تنها راهی است که از طریق آن تغییر را در صنعت هنر، و نیز در ارتباط بین هنر آفریقا و آثار برجسته غربی خواهیم دید.
French[fr]
Voir la diversité raciale et ethnique dans l'art contemporain est le seul moyen de voir des changements dans l'industrie de l'art et dans les relations entre l'Afrique et le monde occidental.
Korean[ko]
동시대의 예술에 담긴 인종이나 민족적 다양성을 이해하는 것은 예술 산업의 변화를 이해하는 데에 반드시 필요한 관점입니다. 그리고 그것은 아프리카와 서구 사회의 관계를 이해하는 데에도 필요하지요.
Portuguese[pt]
Ver diversidade de raças e etnias na arte contemporânea é o único modo de vermos mudanças na indústria da arte, mas também nas relações entre a África e o cânone ocidental.
Russian[ru]
Признание разнообразия в расовом, этническом в современном искусстве — единственная возможность увидеть новое в искусстве, а также увидеть связь между Африкой и Западной цивилизацией.
Turkish[tr]
Çağdaş sanatta, ırk ve etnik kökendeki çeşitliliği görmek, sanat endüstrisinde değişiklikleri görmenin ve ayrıca Afrika ve Batı arasındaki ilişkilerin tek yolu.
Ukrainian[uk]
Бачення відмінностей рас та етносів у сучасному мистецтві є єдиним способом, через який ми побачимо зміни в галузі мистецтва, а також у відносинах між Африкою та Західним світом.

History

Your action: