Besonderhede van voorbeeld: 156510509214263690

Metadata

Data

Bosnian[bs]
Kad ju je Luke Tillman napao, pretrpjela je oštećenje bubrega, što je dovelo do sekundarnog hiperparatiroidizma, a to do hiperkalcemije, što je izazvalo paranoju i promjene raspoloženja.
Czech[cs]
Když ji Luke Tillman napadl, utrpěla poškození ledvin, které vedlo k sekundární hyperparatyreóze, která vedla k hyperkalcémii, která způsobovala paranoiu a změny nálady.
Greek[el]
Όταν της επιτάθηκε ο Λουκ Τίλμαν, έπαθε ζημιά στο νεφρό της που οδήγησε σε δευτερογενή υπερπαρα - θυρεοειδισμό και σε υπερασβεστιαιμία προκαλώντας παράνοια και αλλαγές στη διάθεση.
English[en]
When Luke Tillman assaulted her, she sustained kidney damage, leading to secondary hyperparathyroidism, leading to hypercalcemia, causing paranoia and mood swings.
Spanish[es]
Cuando Tillman la agredió, sufrió daño hepático luego hiperparatiroidismo secundario e hipercalcemia, causando paranoia y cambios de humor.
Hebrew[he]
כשלוק טילמן תקף אותה, היא ספגה נזק כלייתי, המוביל לפעילות יתר של בלוטת יותרת התריס, המוביל ליתר סידן בדם, הגורם לפראנויה ומצבי רוח.
Croatian[hr]
Kad ju je Luke Tillman napao, pretrpjela je oštećenje bubrega, što je dovelo do sekundarnog hiperparatiroidizma, a to do hiperkalcemije, što je izazvalo paranoju i promjene raspoloženja.
Hungarian[hu]
Amikor Luke Tillman megtámadta, vese károsodást szenvedett, ami másodlagos mellékpajzsmirigy túltengéshez vezetett, azután hiperkalcémiához, ami paranoiát és hangulat ingadozást okozott.
Dutch[nl]
Toen Luke Tillman haar aanviel, liep ze nierschade op, wat een reactie van de bijschildklier veroorzaakte, en een verhoogd calcium in haar bloed, vandaar de paranoia en stemmingswisselingen.
Polish[pl]
Kiedy Luke Tillman ją zaatakował, jej nerki zostały uszkodzone, prowadząc do nadczynności przytarczyc, prowadząc do podwyższonego poziomu wapnia, powodując wahania nastroju i paranoję.
Portuguese[pt]
Quando o Luke Tillman a agrediu, ela sofreu danos nos rins, o que levou a um hiperparatireoidismo secundário, que por sua vez levou a hipercalcemia, causando paranóia e mudanças de humor.
Romanian[ro]
Când Luke Tillman a atacat-o, a suferit traumatisme ale rinichilor care au dus la hiperparatiroidism, urmat de hipercalcemie, provocând schimbări de dispoziţie şi paranoia.
Slovenian[sl]
Ko jo je napadel Luke Tillman, je utrpela poškodbe ledvic, kar je povzročilo sekundarni hiperparatiroidizem, ki je privedel do hiperkalcemije, ki je izzvala paranojo in napade jeze.
Turkish[tr]
Luke Tillman Daphne'ye saldırdığında devamlı böbrek sorunları oldu. Bu da ikincil hiperparatiroidizme, kalsiyum yüksekliği, paranoya ve ruh hali değişikliklerine neden oldu.

History

Your action: