Besonderhede van voorbeeld: 192519758702341596

Metadata

Author: EurLex-2

Data

Bulgarian[bg]
В член 2, параграф 1, точка А и в приложение II, част I, точка 2, алинея А, думите „Soia hispida L.“ се заменят с думите „Glycine max (L.)
Czech[cs]
V čl. 2 odst. 1 části A a v příloze II části I bodě 2 oddíle A se slova "Soia hispida L." nahrazují slovy "Glycine max (L.)
Danish[da]
I den nederlandske tekst til artikel 10 , stk . 2 foerste punktum erstattes ordet " ervan " af ordene " voor hun gebruik " .
German[de]
In Artikel 2 Absatz 1 Abschnitt A und in Anlage II Teil I Nummer 2 Abschnitt A werden die Worte "Soia hispida L." jeweils durch die Worte "Glycine max (L.)
Greek[el]
1. Στο άρθρο 2 παράγραφος 1 στοιχείο Α και στο παράρτημα II μέρος I στοιχείο 2 εδάφιο Α, οι λέξεις "Soia hispida L." αντικαθίστανται από τις λέξεις "Glycine max (L.)
English[en]
In Article 2 (1), point A and in Annex II, part I, point (2), paragraph A, the words "Soia hispida L." shall be replaced by the words "Glycine max (L.)
Spanish[es]
En el punto A , apartado 1 del artículo 2 y en el párrafo A , punto 2 , parte I del Anexo II , se sustituirán las palabras « Soia bispida L. » por las palabras « Glycine max ( L.
Estonian[et]
Artikli 2 lõike 1 punktis A ja II lisa I osa lõike 2 punktis A asendatakse sõnad "Soia hispida L." sõnadega "Glycine max (L.)
Finnish[fi]
Korvataan 2 artiklan 1 kohdan A alakohdassa ja liitteessä II olevan I osan 2 kohdan A alakohdassa ilmaisu "Soia hispida L." ilmaisulla "Glycine max (L.)
French[fr]
A l'article 2 paragraphe 1 point A et à l'annexe II partie I point 2 alinéa A, les mots «Soia hispida L.» sont remplacés par les mots «Glycine max (L.)
Croatian[hr]
U članku 2. stavku 1. točki A te u Prilogu II. dijelu I. točki (2) stavku A, riječi „Soia hispida L.” se zamjenjuju riječima „Glycine max (L.)
Hungarian[hu]
A. pontjában a "Soia hispida L." szavak helyébe a "Glycine max. (L).
Italian[it]
All'articolo 2 , paragrafo 1 , lettera A e all'allegato II , parte I , punto 2 , lettera A le parole " Soia hispida L . " sono sostituite dalle parole " Glycine max . ( L .
Lithuanian[lt]
1. 2 straipsnio 1 dalies A punkte ir II priedo I dalies 2 punkto A pastraipoje žodžiai "Soiahispida L." pakeičiami žodžiais "Glycine max (L.)
Latvian[lv]
Direktīvas 2. panta 1.punkta A daļā un II pielikuma I daļas 2. punkta A daļā vārdus "Soia hispida L." aizstāj ar vārdiem "Glycine max (L.)
Maltese[mt]
Fl-Artikolu 2(1), il-punt A u fl-Annessi II, il-parti I, il-punt (2), il-paragrafu A, il-kliem "Soia hispada L." għandhom ikunu mibdula bil-kliem "Glycine max (L.)
Dutch[nl]
In artikel 2 , lid 1 , sub A , en in bijlage II , deel I , sub 2 A , worden de woorden " Soia hispida L . " door de woorden " Glycine max ( L .
Polish[pl]
W art. 2 ust. 1 pkt A oraz w załączniku II cześć I pkt A ust. 2 wyrazy "Soia hispida L." zastępuje się wyrazami "Glycine max (L.)
Portuguese[pt]
No ponto A do no 1 do artigo 2o e no parágrafo A do ponto 2 da parte I do Anexo II, as palavras «Soia hispida L.» são substituídas pelas palavras «Glycine max (L.)
Romanian[ro]
La articolul 2 alineatul (1) punctul A și în anexa II partea I punctul 2 alineatul A, cuvintele „Soia hispida L.” se înlocuiesc cu următoarele cuvinte „Glycine max (L.)
Slovak[sk]
V bode A článku 2 ods. 1 a v odseku A bode 2 časti I prílohy II sa slová "Soia hispida L." nahrádzajú slovami "Glycine max (L.)
Slovenian[sl]
V členu 2(1), točka A, in v Prilogi II, del I, točka (2) odstavek A se besedilo "Soia hispida L." nadomesti z besedilom "Glycine max (L.)
Swedish[sv]
1. I artikel 2.1 A och i bilaga 2 del 1 punkt 2 A, skall orden "Soia hispida L." ersättas med orden "Glycine max (L.)

History

Your action: