Besonderhede van voorbeeld: 1966385776454818936

Metadata

Author: gv2019

Data

Czech[cs]
Nosik trvá na tom, že je nevinný. V pondělí ovšem prohlásil, že je připraven k výkonu trestu. Činí tak totiž v naději, že jeho případ upozorní na skutečnost, že ruská vláda „odsuzuje lidi za jejich myšlenky“.
English[en]
Nossik maintains that he is innocent, but said on Monday he is prepared to serve a sentence in the hopes that his case will draw attention to the Russian government's practice of “convicting people for their thoughts.”
Spanish[es]
Nossik sostiene que es inocente, pero el lunes dijo que está dispuesto a cumplir condena con la esperanza de que su caso llame la atención de la práctica del gobierno ruso de “condenar a alguien por sus pensamientos”.
Malagasy[mg]
Miziriziry hatrany i Nossik fa tsy manan-tsiny izy, saingy nilaza tamin'ny Alatsinainy fa vonona hisazy ary manantenana hisarika ny saina manoloana ‘ny fomba fanaon'ny governemanta Rosiana amin'ny “fiampangana olona noho ny hevitr'izy ireo.”
Russian[ru]
Носик отрицает свою вину, но заявляет, что готов отбыть срок в надежде, что его дело привлечёт внимание к практике «осуждения граждан за их мысли» в России.

History

Your action: