Besonderhede van voorbeeld: 2119959446670632315

Metadata

Author: QED

Data

Czech[cs]
Spočteme P ( A za předpokladu B ) - chci to nazvat P s čárkou, protože to není skutečná pravděpodobnost - což je pouze P( B za předpokladu A ) krát P( A ), což je normalizátor, tedy jmenovatel tohoto výrazu zde.
English[en]
We compute P( A ) given B -- and I want to call this prime, because it's not a real probability -- to be just P( B ) given A times P( A ), which is the normalizer, so the denominator of the expression over here.
Hebrew[he]
אנאחנו מחשבים P של A בתנאי B ו - אני רוצה לקרוא P תאג כוון שזה לא ההסתברות האמיתית וP תאג שווה לP של B בתנאי A כפול P של A. ( מתרגם: סתם רצף לא הגיוני היה אמור להיות - ללא גורמל מנרמל שהוא המכנה כאן )
Hungarian[hu]
Kiszámítjuk P( A|B ) - t ( amit hívjunk prime- nak, mert ez nem egy valódi valószínűség ) tehát P( B|A ) szorozva P( A ), ami tulajdonképpen a számláló ebben a kifejezésben az osztó nélkül.
Italian[it]
Calcoliamo P( A ) dato B - e voglio chiamare questo B primo, perché non è una probabilità reale - di essere P( B ) dato A per P( A ), che è il normalizzatore, per cui il denominatore dell'espressione qui.
Norwegian[nb]
Vi regner ut P( A ) gitt B— og jeg vil kalle dette grunnlag, fordi det ikke er noen ekte sannsynlighet— til å være bare P( B ) gitt A ganget med P( A ), som er normaliseringen, nevneren i uttrykket her.
Polish[pl]
Liczymy P od A pod warunkiem B -- chciałbym nazwać to primem, ponieważ to nie jest prawdziwe prawdopodobieństwo -- co daje po prostu P od B pod warunkiem A razy P od A, co jest czynnikiem normalizującym, czyli mianownikiem tego wyrażenia.
Russian[ru]
Мы вычисляем P( A|B ) -- я буду называть это выражение производной, потому что это не настоящая вероятность -- как P( B|A ) умноженное на P( A ), которое будет нормализатором, знаменателем этого выражения.
Slovak[sk]
Vypočítame P( A ) za predpokladu B, nazvem to prvotriedne P, keďže neide o skutočnú pravdepodobnosť - ako by bola P( B ) za predpokladu A krát P( A ), čo je normalizérom, čiže menovateľ tohoto výrazu tu.

History

Your action: