Besonderhede van voorbeeld: 226672808511754814

Metadata

Data

Czech[cs]
Chápu, že je naprostou ironií chtít po vás, abyste udělal něco nezákonného, vzhledem k tomu, že jde o školu, která vyučuje právo, ale jestli jsem byla přijata na CRU, mohl byste, třeba, zakašlat nebo zafunět nebo tak něco?
English[en]
I completely see the irony of asking you to do something illegal regarding admissions to a school that teaches the law, but if I did get into CRU Law, could you just, like, cough or sniff or something?
Spanish[es]
Puedo ver la ironía en su consulta por hacer algo ilegal considerando admisiones a una escuela que enseña leyes, pero si logro ingresar a la escuela de leyes de CRU, ¿podría ud. sólo, toser o husmear o algo?
French[fr]
Je vois l'ironie de vous demander de faire quelque chose d'illégal concernant les admissions à une école de Droit, mais si j'ai été prise à CRU, pourriez-vous tousser ou renifler?
Croatian[hr]
Svjesna sam ironije u tome što vas pitam da da učinite nešto ilegalno s obzirom na dopuštenje škole koja uči pravu, ali ako sam upala na CRU pravo, možete li se samo, kao, nakašljati ili nešto?
Hungarian[hu]
Pontosan látom az iróniát abban, hogy valami illegális dolgot kérek egy olyan iskolával kapcsolatban ami a jogra tanít, de ha nem jutottam be a CRU jogra, nem tudna csak köhögni, kopogni vagy valami?
Polish[pl]
Słyszę ironię, gdy pan mówi o robieniu czegoś nielegalnego dotyczącego ludzi w campusie to uczy prawa, ale jeśli dostanę się na prawo na CRU pozwli pan chociażby kaszleć, pociągać nosem czy cokolwiek?
Portuguese[pt]
Entendo a ironia em pedir para fazer algo ilegal em relação a admissões a uma faculdade de Direito, mas... se entrei em Direito na CRU, pode... tossir ou fungar ou algo assim?
Russian[ru]
Я полностью понимаю парадоксальность того, что прошу Вас сделать что-то против правил касательно поступления в школу, которая преподаёт право, но если я поступила на юридический в КРУ, вы не могли бы просто, ну, кашлянуть или фыркнуть, или типа того?

History

Your action: