Besonderhede van voorbeeld: 2482368492730974075

Metadata

Data

Bulgarian[bg]
След 6 години се върнал в Испания и започнал урока с тази фраза в чест на Фрай Луис де Леон, който направил същото 400 години по-рано.
Czech[cs]
Po šesti letech se vrátil do Španělska, znovu přednášel a začal touto větou, aby vzdal poctu bratru Luisu de Leónovi, který udělal přesně to samé o 400 let dřív.
English[en]
Six years later he returned to Spain, and to teaching, and he began with that phrase, paying homage to Fray Luis de Leon who had done the same exactly 400 years earlier
Spanish[es]
Seis años después regresó a España, volvió a dar clase y empezó por esa frase, homenajeando a fray Luis de León que hizo lo mismo exactamente 400 años antes.
Italian[it]
Sei anni dopo è ritornato in Spagna e ha ricominciato a dare lezioni, ha iniziato con questa frase, come omaggio a frate Luis de León che aveva fatto lo stesso 400 anni prima.
Portuguese[pt]
Retornou à Espanha seis anos depois, voltou a lecionar e começou por esta frase, em homenagem ao Frei Luis de León que fez o mesmo 400 anos antes.
Serbian[sr]
Šest godina kasnije se vratio u Španiju, i predavanju, i počeo je tom frazom, kao omaž fra Luisu de Leonu koji je isto to uradio 400 godina ranije.

History

Your action: