Besonderhede van voorbeeld: 2707799519551226377

Metadata

Data

Bulgarian[bg]
Ако сте били на местопрестъплението, ако сте били при нахлуването в къщата на Куентин Уитсет, или сте имали разговор с детектив Мийкс по случая тогава трябва да го напишете и да се подпишете.
English[en]
If you were at the crime scene, if you were at the raid at Quentin Whitsett's house, or you engaged detective Meeks in a conversation about this case, then you need to write that down and sign your name.
Spanish[es]
Si estuvisteis en la escena del crímen, si estuvisteis en la redada en la casa de Quentin Whitsett, o mantuvisteis una conversación con el Detective Meeks sobre este caso, entonces tenéis que ponerlo por escrito y firmarlo.
Croatian[hr]
Ako ste bili na mjestu zločina ili na raciji kuće Quentina Whitsetta ili ste razgovarali s detektivom Meeksom o ovom slučaju, onda ćete to morati napisati i potpisati se.
Hungarian[hu]
Ha ott voltatok a helyszínen, vagy ott voltatok a Quentin Whitsett lakásánál történt rajtaütésnél, vagy beszédbe elegyedtetek Meeks nyomozóval az ügyről, akkor azt is írjátok le, majd írjátok alá a papírt.
Dutch[nl]
Als je op de plaats van de misdaad was, als je bij de inval in Quentin Whitsetts huis aanwezig was, of je hebt met rechercheur Meeks over deze zaak gesproken dan moet je dat opschrijven en ondertekenen.
Polish[pl]
Jeśli byliście na miejscu zbrodni, jeśli braliście udział w nalocie na mieszkanie Quentina Whitsetta, lub wciągnęliście detektywa Meeksa w rozmowę o tej sprawie, musicie to spisać i się podpisać.
Portuguese[pt]
Se estiveram no local do crime, se estiveram no assalto à casa do Quentin Whitsett, ou se falaram com o Detetive Meeks sobre este caso, têm de escrever isso e assinar.
Romanian[ro]
Dacă ati fost la locul crimei, sau la razia de la casa lui Quentin Whitsett, sau ati purtat vreo conversatie cu detectivul Meeks despre cazul ăsta, atunci vreau să scrieti asta si să semnati.
Slovak[sk]
Ak ste boli na mieste činu, ak ste boli na zásahu vo Whitsettovom dome, alebo ak ste rozprávali s detektívom Meeksom o tomto prípade, tak to napíšte a podpíšte sa.
Slovenian[sl]
Če ste bili na kraju zločina ali pri raciji v Whitsettovi hiši, ali če ste z Meeksom govorili o primeru, napišite in se podpišite.
Serbian[sr]
Ako ste bili na mjestu zločina ili na raciji kuće Quentina Whitsetta ili ste razgovarali s detektivom Meeksom o ovom slučaju, onda ćete to morati napisati i potpisati se.
Swedish[sv]
Om du var på brottsplatsen eller med i räden av Quentin Whitsetts hem eller om du pratat med inspektör Meeks om fallet ska ni skriva ner det och signera.
Turkish[tr]
Suç mahallinde bulunduysanız Quentin Whitsett'in evine baskın yapıldığında oradaysanız veya detektif Meeks ile bu dava hakkında konuştuysanız o zaman bunu yazıp altına imzanızı atın.

History

Your action: