Besonderhede van voorbeeld: 3007939615606249953

Metadata

Author: ted2019

Data

Arabic[ar]
فوائد أكثر، نسبة توظيف أعلى، الحدّ من آثار تغيّر الطقس عن طريق القضاء على التصحّر وأمان غذائي أكبر.
German[de]
Mehr Nutzen, höhere Beschäftigung, Abschwächung des Klimawandels durch das Wiederbegrünen der Wüsten und größere Nahrungssicherheit.
English[en]
More benefits, higher employment, climate change mitigation by reversing desertification and greater food security.
Spanish[es]
Más beneficios, mayor empleo, mitigación del cambio climático mediante la revocación de la desertificación y una mayor seguridad alimentaria.
French[fr]
Plus d’avantages, plus d’emplois, atténuation du changement climatique en combattant la désertification, et une meilleure sécurité alimentaire.
Italian[it]
Più benefici, maggiore occupazione, mitigazione dei cambiamenti climatici con inversione della desertificazione e maggiore sicurezza alimentare.
Korean[ko]
더 많은 혜택들이 보장될 것이고, 더 많은 사람들이 일을 할 수 있게 되며 사막화를 멈춤으로써 기후 변화 현상이 완화될 것이고 안정적으로 식량공급이 될 수 있을 것입니다.
Portuguese[pt]
Mais benefícios, maior empregabilidade, mitigação da mudança climática ao reverter a desertificação, e maior segurança alimentar.
Russian[ru]
Больше преимуществ, более высокий уровень занятости смягчение последствий изменения климата путём приостановки процесса опустынивания, высокий уровень продовольственной безопасности.
Turkish[tr]
Çok daha büyük faydalar. Daha fazla iş olanağı, çölleşmeyi tersine çevirerek iklimin yumuşatılması ve daha yüksek gıda garantisi.

History

Your action: