Besonderhede van voorbeeld: 3319548064919844876

Metadata

Data

Bulgarian[bg]
Гадателката каза на Сабрина и Уайът да ходят в Африка, затова искам да им гледаш и да им кажеш Уайът да отива, а тя да остане.
Czech[cs]
Kartářka řekla Sabrině a Wayattovi, aby jeli do Afriky, a ona to zvažuje, takže jim musíš předpovědět aby on jel a ona zůstala, ale musí to být přesvědčivé.
English[en]
The reader told Sabrina and Wyatt to go to Africa, and she might do it, so I need you to do a reading where you tell him to go, and her to stay, and make it convincing.
Spanish[es]
La lectora dijo a Sabrina y a Wyatt que fueran a África y ella podría hacerlo, así que tienes que hacer una lectura donde le digas a él que vaya, y que ella se quede y hazlo convincente.
French[fr]
Le voyant a dit à Sabrina et Wyatt d'aller en Afrique, et elle pourrait le faire, donc j'ai besoin que tu fasses une inter - prétation où tu dis à Wyatt d'y aller, et à elle de rester, et que ce soit convainquant.
Croatian[hr]
Čitačica je rekla Sabrini i Wyattu da idu u Afriku, možda i ode, pa trebam da uradiš čitanje gdje ćeš njemu reći da ide, a njoj da ostane i da to bude uvjerljivo.
Italian[it]
La sensitiva ha detto a Wyatt e Sabrina di andare in Africa e l'ha convinta. Quando verranno da te devi dire a lui di partire e a lei di restare, e devi essere convincente.
Portuguese[pt]
A leitora disse para Sabrina e Wyatt irem para África e talvez ela faça isso, então preciso que você faça uma leitura dizendo para ele ir, e ela ficar, e seja convincente.
Turkish[tr]
Okuyucu, Sabrina ve Wyatt'a Afrika'ya gitmelerini söylemiş, Sabrina gidebilir bu yüzden Wyatt'a gitmesini, Sabrina'ya kalmasını söylediğin bir okuma yapman lazım, ikna edici olsun mümkünse.

History

Your action: