Besonderhede van voorbeeld: 3359653410963260131

Metadata

Data

Czech[cs]
To vše stačilo k tomu, aby se utvořila trhlina, něco se změnilo, a vyšlo na denní světlo, jako nová pravda, absurdní a směšná jako klaunova čepice.
Greek[el]
αυτό ήταν το μόνο που χρειάστηκε για να σπάσει απότομα κάτι, να γυρίσει ανάποδα, να αναιρεθεί, και για να φανεί η αλήθεια στο λαμπρό φως της ημέρας, τόσο θλιβερό και γελοίο, όσο το Καπέλο του Ανόητου [ σχολικό παιχνίδι για πείραγμα ].
English[en]
a pink plastic bowl filled with blackish water in which six socks were floating, this was all it took for something to snap, to turn bad, to come undone, and for the truth to appear in the bright light of day, as sad and ridiculous as a dunce's cap.
Spanish[es]
para que algo se rompiera, se alterara, se deshiciera, y apareciera a plena luz esta verdad decepcionante, triste y ridícula como unas orejas de burro.
Galician[gl]
para que algo se rompera, se alterara, se desfixera, e aparecera a plena luz esta verdade decepcionante, triste e ridícula como unhas orellas de burro.
Portuguese[pt]
Por que alguma coisa se quebra, se altera, se desfaz, e a verdade aparece à luz do dia, tão triste e ridícula como o chapéu de burro.
Russian[ru]
и этого оказалось достаточно для того, чтобы прошла трещина и всё раскололось, распалось, и в ярком свете дня появилась новая истина - нелепая и смешная, как дурацкий колпак клоуна.

History

Your action: