Besonderhede van voorbeeld: 3679739336005071883

Metadata

Data

German[de]
Als Administrator können Sie festlegen, ob Drive File Stream oder Backup and Sync, beide Tools gleichzeitig oder keines der beiden verwendet wird.
English[en]
As the administrator, you can turn on or off Drive File Stream, Backup and Sync, both, or neither.
Spanish[es]
Como administrador, puedes activar o desactivar File Stream de Drive, Copia de seguridad y sincronización, ambas aplicaciones o ninguna de las dos.
French[fr]
En tant qu'administrateur, vous pouvez activer ou désactiver Drive File Stream, Sauvegarde et synchronisation, ces deux solutions, ou aucune des deux.
Indonesian[id]
Sebagai administrator, Anda dapat mengaktifkan atau menonaktifkan Drive File Stream, Backup dan Sinkronisasi, keduanya, atau salah satunya.
Italian[it]
In qualità di amministratore, puoi attivare o disattivare Drive File Stream, Backup e sincronizzazione, entrambe le applicazioni o nessuna delle due.
Japanese[ja]
管理者は、ドライブ ファイル ストリーム、バックアップと同期、またはその両方を有効または無効にできます。
Dutch[nl]
Als beheerder kunt u Drive File Stream, Back-up en synchronisatie, beide apps of geen van beide apps inschakelen.
Polish[pl]
Jako administrator możesz włączyć Transmisję plików z Dysku lub Kopię zapasową i synchronizację, oba te rozwiązania albo wyłączyć każde z nich.
Portuguese[pt]
Como administrador, você pode ativar ou desativar o Drive File Stream, o Backup e sincronização, esses dois aplicativos ou nenhum deles.
Russian[ru]
Администратор может включить или отключить Клиент Google Диска и/или приложение "Автозагрузка и синхронизация".
Swedish[sv]
Om du är administratör kan du aktivera eller inaktivera Drive Direktsynk, Säkerhetskopiering och synkronisering, båda eller inget av dem.
Turkish[tr]
Yönetici olarak, Drive Dosya Senkronizasyonu'nu, Yedekle ve Senkronize Et'i veya her ikisini birden etkinleştirebilir ya da devre dışı bırakabilir veya ikisini de etkinleştirmeyebilirsiniz.

History

Your action: