Besonderhede van voorbeeld: 4111926078131831802

Metadata

Data

Bulgarian[bg]
Провалих рождения ден на Блеър, предадох Нейт, разочаровах баща си и за малко да разваля годишнината му с Лили.
Bosnian[bs]
Pa, upropastio sam Blairin rodendan i izdao Natea, razocarao sam tatu, i kao slag na tortu, prilicno sam upropastio njegovu i Lilynu godisnjicu.
Czech[cs]
Tak jsem zničil Blair oslavu narozenin a zradil jsem Natea, zklamal jsem tátu a jako třešničku na dortu jsem jemu a Lily vlastně zkazil první výročí svatby.
German[de]
Also habe ich Blairs Geburtstag zerstört und ich habe Nate betrogen, ich habe meinen Dad enttäuscht und als Sahne auf dem Kuchen habe ich seinen und Lilys Hochzeitstag ziemlich ruiniert.
English[en]
So I wrecked Blair's birthday and I betrayed Nate, I've disappointed my dad, and as the icing on the cake, I pretty much ruined his and Lily's anniversary.
Croatian[hr]
Pa, upropastio sam Blairin rođendan i izdao Natea, razočarao sam tatu, i kao šlag na tortu, prilično sam upropastio njegovu i Lilynu godišnjicu.
Italian[it]
Dunque ho rovinato il compleanno di Blair e tradito Nate, deluso mio padre, e come ciliegina sulla torta ho quasi rovinato l'anniversario suo e di Lily.
Portuguese[pt]
Bem, estraguei a festa da Blair, traí o Nate, desiludi o meu pai, e a cereja no topo do bolo, penso que arruinei o aniversário dele e da Lily.
Slovak[sk]
Takže, prekazil som Blairine narodeniny a zradil som Nata, sklamal som svojho otca a ako poleva na torte, v podstate som zničil jeho a Lilyne výročie.

History

Your action: