Besonderhede van voorbeeld: 4162653894051518224

Metadata

Data

Czech[cs]
Takže, rozdělíme se a prozkoumáme to od hranice Kanady a tady je taky spousta pobřežních pláží vedoucích do Newfoundlandu, možná i zátoku Hudson.
German[de]
Wir sind ja nur einen Steinwurf von Kanada entfernt und es gibt die lange Küste bis hinauf nach Neufundland. Vielleicht sogar bis zur Hudson Bay.
Greek[el]
Κοιτάξτε, απέχουμε ελάχιστα από τον Καναδά..... κι υπάρχει μεγάλη ακτογραμή ως το Νιούφουντλαντ.. ... ακόμη κι ως το Χάντσον Μπέι.
English[en]
Look, we're a spit in the eye from Canada here and there's plenty of coastline all the way up to Newfoundland, maybe even Hudson Bay.
Spanish[es]
Miren, aquí estamos un paso de Canadá y la línea costera llega hasta Terranova quizá incluso a la Bahía de Hudson.
Croatian[hr]
Mi smo samo na malom djelu obale, ovdje blizu granice sa Kanadom, a obalski pojas seze sve do Nju Faundlenda, možda čak i do zaljeva Hudson.
Italian[it]
Guarda, da qui siamo uno sputo nell'occhio nel Canada e c'e'parecchia costa fino a NewFoundLand, forse anche fino alla baia di Hudson.
Polish[pl]
Jesteśmy o rzut beretem od Kanady. Linia brzegowa ciągnie się aż do Nowej Funlandii, czy nawet do Zatoki Hudsona.
Portuguese[pt]
Olhe, nós estamos à um passo da entrada para o Canadá aqui, e há uma grande parte litorânea até Newfoundland, talvez até a Baía de Hudson.
Romanian[ro]
Uite, aici ne aflam chiar în apropierea graniţei cu Canada şi linia costel se întinde de aici până la Newfoundland, poate chiar şi până la Golful Hudson.
Serbian[sr]
Mi smo samo na malom delu obale, ovde blizu granice sa Kanadom, a obalski pojas seže sve do Nju Faundlenda, možda čak i do zaliva Hudson.

History

Your action: