Besonderhede van voorbeeld: 4180042732849013851

Metadata

Author: jw2019

Data

Danish[da]
Jonathan King, professor i biologi, gjorde opmærksom på at „salget af insulin til diabetikere udgør en forretning til 100 millioner dollars om året“.
German[de]
Wie Biologieprofessor Jonathan King erklärte, ist der „Verkauf von Insulin an Diabetiker ein Geschäft mit einem Umsatz von 100 Millionen Dollar im Jahr“.
Greek[el]
Όπως τονίζει ο καθηγητής Βιολογίας Τζόναθαν Κινγκ, «οι πωλήσεις ινσουλίνης στους διαβητικούς είναι μια επιχείρηση 100 εκατομμυρίων δολλαρίων το χρόνο».
English[en]
As biology professor Jonathan King points out, “the sale of insulin to diabetics is a $100-million-a-year-business.”
Spanish[es]
Como hace notar Jonathan King, profesor de biología, “la venta de insulina a los diabéticos es un negocio que asciende a 100 millones de dólares al año.”
Finnish[fi]
Biologian professori Jonathan King on sanonut: ”Insuliinia myydään diabeetikoille vuosittain 100 miljoonan dollarin arvosta.”
French[fr]
Comme l’a souligné le professeur Jonathan King, “le marché mondial de l’insuline pour les diabétiques représente 100 millions de dollars”.
Italian[it]
Come fa notare il professore di biologia Jonathan King, “la vendita di insulina ai diabetici è un’industria da 100 milioni di dollari all’anno”.
Japanese[ja]
生物学の教授ヨナタン・キングは,「糖尿病患者にインシュリンを販売する商売は年間1億ドルもの収益を上げている」と語っています。
Korean[ko]
생물학 교수 ‘요나단 킹’은 “당뇨병 환자에게 ‘인슐린’ 판매는 연간 1억 ‘달러’의 수익을 올리는 사업이다”라고 지적하였다.
Norwegian[nb]
Som professor i biologi Jonathan King gjør oppmerksom på, «er salget av insulin til diabetikere et foretagende som innbringer 100 millioner dollar [600 millioner kroner] om året».
Dutch[nl]
Zoals een hoogleraar in de biologie, Jonathan King, opmerkt, is „de verkoop van insuline aan diabetici een handel van $100 miljoen per jaar”.
Portuguese[pt]
Jonathan King, professor de biologia, indica que “a venda de insulina para diabéticos é um negócio de 100 milhões de dólares anuais”.
Swedish[sv]
Som biologiprofessorn Jonathan King påpekar ”inbringar insulinförsäljningen till diabetiker 100 millioner dollar om året”.
Turkish[tr]
Bir biyoloji profesörü olan Johathan King şunları belirtiyor: “Şeker hastaları için sağlanan ensülinin satışı yılda 100 milyon dolarlık bir iştir.”

History

Your action: