Besonderhede van voorbeeld: 4291498200529355029

Metadata

Data

Bulgarian[bg]
Вярвам, че това е голяма крачка на премиерът Хрушчов в политиката му за мирно съжителство с некомунистическите държави.
Czech[cs]
A věřím, že premiér Chruščev udělal velké pokroky v jeho politice směřující k mírové spoluexistenci s nekomunistickými zeměmi.
Greek[el]
Και πιστεύω ότι ο Σοβιετικός Πρωθυπουργός Κρούστσεφ πραγματοποίησε άλματα προόδου με την πολιτική του για την ειρηνική συνύπαρξη με τα μη κομμουνιστικά κράτη.
English[en]
And I believe Premier Khrushchev has made great strides in his policy towards peaceful coexistence with non-Communist countries.
Spanish[es]
Y creo que el líder Khrushchev ha progresado en su política por el pacifismo con países no comunistas.
Finnish[fi]
Hruštšov on ottanut suuria edistysaskeleita kohti rauhaa ei-kommunististen maiden kanssa.
French[fr]
Je suis convaincu que Khrouchtchev a fait de gros progrès dans sa politique de coexistence pacifique avec les pays de l'Ouest.
Hebrew[he]
ואני מאמין שראש הממשלה חרושצ'וב עשה צעד גדול במדיניותו לקראת דו קיום בשלום עם מדינות לא קומוניסטיות.
Hungarian[hu]
És hiszem, hogy Hruscsov, a szovjet pártfőtitkár nem hiába tett lépéseket a kommunista és nem kommunista országok együttélésének biztosítása érdekében.
Dutch[nl]
En ik geloof, dat premier Khrushchev grote stappen heeft gemaakt, om te komen tot een samenleving met niet Communistische landen.
Portuguese[pt]
E acredito que o Primeiro-Ministro Soviético deu um grande passo em sua política para a coexistência pacífica com países não-Comunistas.
Romanian[ro]
Eu cred că, premierul rus Khrushchev, a făcut paşi importanţi în politica sa, referitoare la coexistenţa paşnică cu ţările non-comuniste.
Slovak[sk]
A verím, že premiér Chruščev urobil veľké pokroky v jeho politike smerujúcej k mierovému spolunažívaniu s nekomunistickými krajinami.
Slovenian[sl]
Sam verjamem, da si premier Hruščov močno prizadeva za mirno sobivanje z nekomunističnimi državami.
Serbian[sr]
I verujem da je Premijer Hruščov napravio velike korake... u njegovoj politici miroljubive koegzistencije sa nekomunističkim zemljama.
Turkish[tr]
Ve ben Başbakan Khrushchev'in komunist olmayan ülkelerle barışçıl çözüm politikasında büyük bir gelişme sağladığına inanıyorum.

History

Your action: