Besonderhede van voorbeeld: 4303852698943204144

Metadata

Author: elitreca-2022

Data

Czech[cs]
Středisko, z nějž je z břehů fjordu Koster přímý přístup k moři, v sobě spojuje molekulární biologii, ekologii a evoluční biologii, což je kombinace, která by měla nabízet novátorský přístup k mořské ekologické chemii.
English[en]
The centre, with a direct access to the sea from the banks of koster fjord, integrates molecular biology, ecology and evolutionary biology — a combination that should provide an innovative approach to marine ecological chemistry.
Spanish[es]
El centro, con salida directa al mar desde las riberas del fiordo de Koster, alberga biología molecular, ecología y biología evolutiva, una combinación de disciplinas destinada a ofrecer un enfoque innovador de la química ecológica marina.
Finnish[fi]
Keskuksessa, josta on suora pääsy merelle Kosterin vuonon törmältä, yhdistetään molekyylibiologian, ekologian ja evoluutiobiologian tieteenalat.
Hungarian[hu]
A koster-fjord partjain keresztül közvetlen tengeri kapcsolattal rendelkező központ a molekuláris biológia, az ökológia, valamint az evolúciós biológia integrálásával kívánja új megközelítésbe helyezni a tengerek ökokémiáját.
Maltese[mt]
Iċ‐ċentru, b ’ aċċess dirett għall‐baħar mill‐ixtut tal‐fjord koster, jintegra l‐bijoloġija molekulari, il‐bijoloġija ekoloġika u evoluzzjonarja ‐ taħlita li għandha tipprovdi approċċ innovattiv għall‐kimika ekoloġika marina.
Polish[pl]
Ośrodek mający bezpośredni dostęp do morza z brzegów fiordu Koster, łączy takie dziedziny jak biologia molekularna, ekologia i biologia ewolucyjna – taka kombinacja powinna zapewnić innowacyjne podejście do chemii i ekologii morza.
Portuguese[pt]
O Centro, que dispõe de acesso directo ao mar a partir das margens do fiorde Koster, integra a biologia molecular, a ecologia e a biologia evolutiva — uma combinação que deverá proporcionar uma abordagem inovadora no domínio da química ecológica marinha.

History

Your action: