Besonderhede van voorbeeld: 4572668577889257124

Metadata

Data

Czech[cs]
Existuje nějakej důvod, proč Hobbs jde tak tvrdě za tím, aby se mu vrátila ta karta, protože chlap v jeho věku by byl hrdej na důkaz o tom, že šukal s ženskou tak mladou a krásnou jako ty, aniž by za to platil.
Greek[el]
Υπάρχει λόγος που ο Χομπς θέλει πάση θυσία αυτό το βίντεο... διότι κάποιος της ηλικίας του θα ήταν περήφανος να έχει αποδείξεις ότι πήδηξε κάποια νέα κι όμορφη σαν εσένα, χωρίς να πληρώσει.
English[en]
There is a reason why Hobbs is so adamant about getting this flashcard back, because a guy his age would be proud to have proof of fucking a woman as young and beautiful as you without paying for it.
Spanish[es]
Hay una razón por la cual Hobbs es tan inflexible respecto a recuperar esa memoria usb, porque un tipo de su edad estaría orgulloso de tener prueba de joderse a una mujer tan joven y tan bella como tú sin pagar por eso.
Italian[it]
C'e'un motivo per cui Hobbs e'cosi'deciso a recuperare quella scheda SD, perche'uno della sua eta'sarebbe fiero di avere la prova di essersi scopato una donna giovane e bella come te, senza averla pagata.
Portuguese[pt]
Há uma razão para que o Hobbs, esteja tão obsecado, em obter esse cartão de memória. Porque é que um gajo, da idade dele, estaria orgulhoso, de ter a prova, que fodeu uma mulher, tão jovem e boa como tu, sem ter pago, para isso.
Serbian[sr]
Postoji razlog zašto je Hobs tako odlučan da se dočepa toga, jer momak njegovih godina bi bio ponosan da ima dokaze da je kresnuo ženu mladu i lepu kao ti, besplatno.

History

Your action: