Besonderhede van voorbeeld: 5018716693203087732

Metadata

Data

Bulgarian[bg]
Това беше забавно и бих те поканила вътре, но ще имам дълъг ден утре, което не означава, че не бих искала да те видя отново.
Czech[cs]
Bylo to fajn, a pozvala bych tě dál, ale už jsi tam byl, a já toho mám zítra strašně moc, což neznamená, že bych tě nechtěla znovu vidět.
English[en]
This was fun, and I would invite you in, but you've been in, and I have a huge day tomorrow, which isn't to say that I wouldn't like to see you again.
Spanish[es]
Fue divertido, te invitaría a pasar pero ya estuviste y mañana tengo un día muy largo.
Croatian[hr]
Bilo je baš zabavno i pozvala bih te da uđeš, ali već si bio unutra, a ja sutra imam gadan dan, što ne znači da te ne želim ponovno vidjeti.
Italian[it]
È stato divertente, e ti inviterei a entrare, ma ci sei già stato, e mi aspetta una lunga giornata domani, ma non significa che non voglio rivederti.
Dutch[nl]
Niet dat ik je niet nog eens wil zien.
Polish[pl]
To było zabawne, chciałbym cię zaprosić do środka, ale już tam byłeś, a czeka mnie jutro okropny dzień, który nie odpowie mi, czy nie wolałabym cię jeszcze raz zobaczyć.
Portuguese[pt]
Terei um dia cheio amanhã... mas gostaria de vê-lo de novo.
Serbian[sr]
Pa ovo je baš zabavno i pozvala bih te da uđeš, ali već si bio unutra, a ja sutra imam gadan dan, što ne znači da ne želim ponovo da te vidim.
Turkish[tr]
Ama bu seni bir daha görmek istemediğim anlamına gelmiyor, çok isterim.

History

Your action: