Besonderhede van voorbeeld: 5656389629403196378

Metadata

Author: EuroParl2021

Data

Bulgarian[bg]
Тъмнозелена книжка с надпис в сребърен цвят на корицата „Průkaz o povolení k trvalému pobytu“ (точното наименование на документа на чешки език).
Czech[cs]
Tmavě zelený doklad ve formě knížky. Stříbrným tiskem na přední straně dokladu uveden název dokladu „Průkaz o povolení k trvalému pobytu“.
Danish[da]
Enkelt mørkegrønt hæfte med sølvfarvet påskrift på forsiden: »Průkaz o povolení k trvalému pobytu« (dokumentets præcise titel på tjekkisk).
German[de]
Dunkelgrüne einfache Heftlage mit silberner Aufschrift „Průkaz o povolení k trvalému pobytu“ (Titel des Dokuments auf Tschechisch).
Greek[el]
Απλό βιβλιάριο σκούρου πράσινου χρώματος με ένδειξη αργυρού χρώματος στο εξώφυλλο «Průkaz o povolení k trvalému pobytu» (ο ακριβής τίτλος του εγγράφου στα τσεχικά).
English[en]
Dark green single booklet with silver colour inscription on the cover page “Průkaz o povolení k trvalému pobytu“ (the precise title of the document in Czech).
Spanish[es]
Cuadernillo de color verde oscuro con inscripción de color plateado en la página de cubierta «Průkaz o povolení k trvalému pobytu» (título exacto del documento en checo).
Estonian[et]
Tumeroheline volditud poogen, mille esilehel on hõbedases kirjas nimetus „Průkaz o povolení k trvalému pobytu“ (dokumendi täpne nimetus tšehhi keeles).
Finnish[fi]
Tummanvihreä vihko, jonka kansilehdellä on hopeisella värillä merkintä ”Průkaz o povolení k trvalému pobytu” (asiakirjan täsmällinen otsikko tšekiksi).
French[fr]
Livret simple vert foncé portant en page de couverture l’inscription de couleur argentée «Průkaz o povolení k trvalému pobytu» (titre exact du document en tchèque).
Croatian[hr]
Tamnozelena jednodijelna knjižica s natpisom srebrne boje na naslovnoj stranici „Průkaz o povolení k trvalému pobytu” (točan naziv isprave na češkom jeziku).
Hungarian[hu]
Sötétzöld belív nélküli könyv fedőlapján az alábbi, ezüstszínű felirattal: „Průkaz o povolení k trvalému pobytu“ (az okmány pontos címe cseh nyelven).
Italian[it]
Libretto semplice verde scuro con iscrizione in color argento sulla pagina di copertina «Průkaz o povolení k trvalému pobytu» (esatta denominazione del documento in ceco).
Lithuanian[lt]
Paprasta tamsiai žalia knygelė su sidabro spalvos užrašu „Průkaz o povolení k trvalému pobytu“ (tikslus dokumento pavadinimas čekų kalba) ant viršelio.
Latvian[lv]
Tumši zaļas krāsas grāmatiņa ar sudraba krāsas uzrakstu uz vāka “Průkaz o povolení k trvalému pobytu” (dokumenta nosaukums čehu valodā).
Maltese[mt]
Ktejjeb singlu blu skur b’iskrizzjoni kulur il-fidda fuq il-qoxra “Průkaz o povolení k trvalému pobytu“ (it-titlu preċiż tad-dokument fil-lingwa Ċeka).
Dutch[nl]
Donkergroen enkelvoudig boekje met op de voorzijde de zilverkleurige vermelding “Průkaz o povolení k trvalému pobytu” (titel van het document in het Tsjechisch).
Polish[pl]
Ciemnozielona książeczka jednoskładkowa z napisem koloru srebrnego na okładce: „Průkaz o povolení k trvalému pobytu” (dokładny tytuł dokumentu w języku czeskim).
Portuguese[pt]
Caderno simples, verde-escuro, com uma menção na capa inscrita a prateado «Průkaz o povolení k trvalému pobytu» (título exato do documento em checo).
Romanian[ro]
Carnet simplu de culoare verde închis cu inscripția argintie pe pagina de gardă „Průkaz o povolení k trvalému pobytu” (titlul exact al documentului în limba cehă).
Slovak[sk]
Tmavomodrá jednoduchá knižka s nápisom na prednej strane v striebornej farbe: „Průkaz o povolení k trvalému pobytu“ (presný názov dokladu v češtine).
Slovenian[sl]
Temno zelena enodelna knjižica z napisom „Průkaz o povolení k trvalému pobytu“ v srebrni barvi, ki se nahaja na naslovnici (natančni naslov dokumenta v češkem jeziku).
Swedish[sv]
Mörkgrönt enkelt lägg med silverfärgad text på framsidan ”Průkaz o povolení k trvalému pobytu” (handlingens titel på tjeckiska).

History

Your action: