Besonderhede van voorbeeld: 5817872545677423389

Metadata

Data

Finnish[fi]
Koska epäkelpo ex- aviomies...Kenen ei koskaan tarvinnut maksaa elatusapua... Muuten ole hyvä vaan
French[fr]
Parce qu' un parasite d' ex- mari qui n' a jamais eu à verser de pension ...- me remercie pas- et peut pas payer le mariage de sa fille unique ...
Croatian[hr]
Jer propalica bivši muž koji nikada nije morao plaćati alimentaciju nema na čemu, usput, i ne može platiti vjenčanje vlastite kćeri?
Indonesian[id]
Karena, seorang mantan suami miskin...... yang tidak pernah diharuskan membayar biaya perceraian...... terima kasih kembali, omong- omong...... dan tak bisa membiayai pernikahan putri satu- satunya?
Russian[ru]
Бывший муж- неудачник...... никогда не плативший алименты...... кстати, не за что...... и отказывающийся платить за свадьбу единственной дочки
Slovak[sk]
Pretože bývalý manžel, ktorý nemusel nikdy platiť žiadne alimenty...... mimochodom, nie je zač... a nemôže zaplatiť ani za svatbu jeho jedinej dcéry?
Swedish[sv]
För en dödstrött ex- make... som aldrig behövde betala nåt underhåll...... som du gärna får göra...... och inte kan betala sin egen dotters bröllop?
Turkish[tr]
Çünkü borcuna sadık olmayan bir eski koca hiç nafaka ödemek zorunda kalmıyor bu arada bir şey değil ve tek kızının düğün masraflarını ödeyemiyorsa?

History

Your action: