Besonderhede van voorbeeld: 5969707864458737606

Metadata

Data

Bulgarian[bg]
Но ако историите за гръцките и римските богове са верни, може ли доказателство за тяхното съществуване да бъде намерено и в други части на света?
Bosnian[bs]
Ali, ako su priče o grčkim i rimskim bogovima istinite, može li se dokaz o njihovom postojanju pronaći u drugim delovima planete?
Czech[cs]
Ale pokud jsou příběhy o řeckých a římských bozích pravdivé, může být důkaz o jejich existenci nalezen v jiných částech planety?
English[en]
But if the stories of Greek and Roman gods are true, can evidence of their existence be found in other parts of the globe?
Finnish[fi]
Mikäli Kreikan ja Rooman jumaltarut ovat totta, - löytyykö lisätodisteita muualta maailmasta?
Croatian[hr]
Ali ako su priče o grčkim i rimskim bogovima istinite, može li se dokaz o njihovom postojanju pronaći na drugom kraju planeta?
Dutch[nl]
Als de verhalen over Griekse en Romeinsen goden waar zijn, is er dan nog meer bewijs te vinden in andere delen van de wereld?
Polish[pl]
Ale jeśli opowieści o greckich i rzymskich bogach są prawdziwe, czy dowody o ich istnieniu można znaleźć w innych częściach globu?
Portuguese[pt]
Mas se as histórias dos deuses Gregos e romanos for verdade as evidências podem ser vistas em outras partes do mundo?
Serbian[sr]
Ali, ako su priče o grčkim i rimskim bogovima istinite, može li se dokaz o njihovom postojanju pronaći u drugim delovima planete?

History

Your action: