Besonderhede van voorbeeld: 6096926554022396736

Metadata

Author: EurLex-2

Data

Czech[cs]
37.3 Přepravní obaly, označení a dokumentace uvnitř a vně obalů musí vyhovovat zvláštním požadavkům, které jsou výslovně stanoveny v zakázce, s výhradou jakýchkoliv změn následně přikázaných dohlížitelem.
English[en]
37.3. The packaging, marking and documentation within and outside the packages shall comply with such special requirements as shall be expressly provided for in the contract, subject to any variations subsequently ordered by the supervisor.
Slovak[sk]
37.3 Balenie, označenie a dokumentácia v obaloch aj mimo nich budú spĺňať osobitné požiadavky, ktoré budú výslovne ustanovené v zmluve, s výhradou všetkých zmien, ktoré následne nariadi dozorný orgán.
Slovenian[sl]
37.3 Embalaža, označevanje in dokumentacija na zunanji in notranji strani embalaže so v skladu s posebnimi zahtevami, ki so izrecno določene v pogodbi, upoštevajoč vse kasnejše spremembe, ki jih je naročil nadzornik.
Swedish[sv]
37.3 Förpackning, märkning och dokumentation i och på förpackningarna skall följa de särskilda föreskrifter som uttryckligen angivits i kontraktet med de ändringar som sedermera beordrats av tillsynsmannen.

History

Your action: