Besonderhede van voorbeeld: 6208055093588287885

Metadata

Author: elitreca-2022

Data

Bulgarian[bg]
По отношение на препоръките, които са изпълнени само в някои отношения, EuropeAid е предприела действия, но е необходимо повече време за задоволителното изпълнение на препоръките. а ) EuropeAid се е присъединила към работна група, ръководена от ГД „ Бюджет “, за да направи преглед на съотношението разходи-ефективност на цялостната си контролна структура; ОТГОВОРИ НА КОМИСИЯТА 47.
Czech[cs]
Pokud jde o doporučení provedená jen v některých ohledech, GŘ pro rozvoj a spolupráci – EuropeAid přijímá určitá opatření, uspokojivá realizace doporučení však vyžaduje více času: a ) GŘ pro rozvoj a spolupráci – EuropeAid se připojilo k pracovní skupině, kterou vede GŘ pro rozpočet, s cílem přezkoumat nákladovou efektivnost své celkové kontrolní struktury; O D P O VĚ Ď K O M I S E 47.
Greek[el]
Όσον αφορά τις συστάσεις που υλοποιήθηκαν μόνο μερι κώς, η EuropeAid βρίσκεται στο στάδιο λήψης μέτρων, ωστόσο απαιτείται περισσότερος χρόνος προκειμένου αυτές να υλοποι ηθούν ικανοποιητικά: α ) η EuropeAid συμμετέχει σε μια ομάδα εργασίας, με επικεφαλής τη ΓΔ Προϋπολογισμού, με σκοπό την επανεξέταση της βέλτι στης σχέσης κόστους / αποτελεσματικότητας της συνολικής αρχι τεκτονικής της ελέγχου, ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 47.
English[en]
Asregardstherecommendationsimplementedinsome respects only, EuropeAid is taking action but more time is needed for the recommendations to be satisfactorily imple mented: ( a ) EuropeAid has joined a working group headed by DG Budget to review the cost-effectiveness of its overall control architecture; T H E C O M M I S S I O N ’ S R E P L I E S 47.
Spanish[es]
Porloqueserefierealasrecomendacionesaplicadasen solo algunos aspectos, si bien EuropeAid está tomando medi das se precisa más tiempo para aplicarlas satisfactoriamente, en concreto: a ) EuropeAid se ha incorporado a un grupo de trabajo presi dido por la DG Presupuestos para revisar la rentabilidad de su estructura general de control; R ES P U E S T A D E L A C O M I S I Ó N 47.
Estonian[et]
OsaliseltelluviidudsoovitustesuhtesvõtabEuropeAid meetmeid, kuid soovituste rahuldavaks elluviimiseks kulub veel aega: a ) EuropeAid liitus eelarve peadirektoraadi juhitud töörüh maga, mille eesmärk on kontrollida peadirektoraadi kont rollisüsteemi üldise ülesehituse kulutõhusust; K O M I S JO N I V A S TU S E D 47.
Finnish[fi]
EuropeAidtoimiiparhaillaanniidensuositustenkohdal la, jotka on pantu täytäntöön vain joiltakin osin. Tarvitaan kuitenkin lisää aikaa, jotta suositukset saadaan pantua täytän töön hyväksyttävällä tavalla. a ) EuropeAid on liittynyt työryhmään, jonka vetäjänä toimii budjettipääosasto; tarkoituksena on tarkistaa EuropeAidin koko valvontarakenteen kustannusvaikuttavuus. K O M I S S I O N V A S TA U K S E T 47.
Croatian[hr]
Što se tiče preporuka koje su provedene određenim dijelom, EuropeAid poduzima određene mjere, ali je potrebno više vremena kako bi se preporuke provele na odgovarajući način: ( a ) EuropeAid se pridružio radnoj skupini kojoj je na čelu GU Proračun kako bi pregledao ekonomičnost vlastitih kontrolnih mehanizama; O D G O V O R I K O M IS IJ E 47.
Hungarian[hu]
Acsaknéhányszempontbólmegvalósultajánlásokat illetően az EuropeAid lépéseket tesz, de az ajánlások megfelelő megvalósításához több idő szükséges: a ) az EuropeAid tagja annak a Költségvetési Főigazgatóság vezette munkacsoportnak, amely költséghatékonysági szem pontból vizsgálja az EuropeAid kontrollrendszerének felépí tését; A B I Z O T T S Á G VÁ L A S Z A I 47.
Lithuanian[lt]
Tik kai kuriais atžvilgiais įgyvendintų rekomendacijų atveju EuropeAid imasi veiksmų, tačiau rekomendacijoms tinkamai įgyvendinti reikia daugiau laiko: a ) EuropeAid prisijungė prie Biudžeto generalinio direktorato vadovaujamos darbo grupės, kad peržiūrėtų savo visos kontrolės sistemos ekonominį veiksmingumą; 47.
Maltese[mt]
Fir-rigwardtar-rakkomandazzjonijietimplimentatif ’ xi aspetti biss, il-EuropeAid qed jieħu azzjoni iżda jinħtieġ aktar żmien biex ir-rakkomandazzjonijiet jiġu implimentati b ’ mod sodisfaċenti: ( a ) il-EuropeAid ingħaqad ma ’ grupp ta ’ ħidma mmexxi mid-DĠ Baġit biex janalizza l-kosteffettività tal-arkitettura kumplessiva ta ’ kontroll tiegħu; I R - R I S P O S T I M I L L - K U M M I S S JO N I 47.
Dutch[nl]
Watbetreftdeaanbevelingendieslechtsopeenaantal punten zijn uitgevoerd, onderneemt EuropeAid actie maar er is meer tijd nodig om de aanbevelingen naar tevredenheid uit te voeren: a ) EuropeAid is lid geworden van een werkgroep onder leiding van DG Begroting om de kosteneffectiviteit van zijn beheer singsstructuur als geheel te beoordelen; A N TW O O R D E N V A N D E C O M M I S S I E 47.
Polish[pl]
Jeśli chodzi o te ostatnie, EuropeAid podjęła już dzia łania, lecz potrzeba czasu, by zalecenia wdrożono w sposób zadowalający: a ) EuropeAid weszła w skład grupy roboczej, której przewod niczy DG ds. Budżetu, z zamiarem dokonania przeglądu racjonalności finansowej swego ogólnego systemu kontroli; O D P O W I E D ZI K O M I S J I 47.
Portuguese[pt]
Noquerespeitaàsrecomendaçõesaplicadasapenasem alguns aspetos, o EuropeAid está a tomar medidas, mas é necessário mais tempo para que as recomendações sejam sa tisfatoriamente executadas: a ) o EuropeAid aderiu a um grupo de trabalho liderado pela DG Budget para rever a relação custo-eficácia da sua arqui tetura global de controlo; R E S P O S T A S D A C O M I S S Ã O 47.
Slovak[sk]
Pokiaľ ide o odporúčania, ktoré sa prijali len v niekto rých ohľadoch, EuropeAid prijíma opatrenia, no na uspokojivé zavedenie odporúčaní je potrebný dlhší čas: a ) EuropeAid sa zapojilo do pracovnej skupiny pod vedením GR pre rozpočet s cieľom preskúmať nákladovú efektívnosť celkového systému kontroly; O D P O VE D E K O M I S I E 47.

History

Your action: