Besonderhede van voorbeeld: 6286820165128175924

Metadata

Author: gv2019

Data

Catalan[ca]
La de vegades tumultuosa relació es va deteriorar més del normal el 28 d'agost de 2013, quan les autoritats bielorusses van arrestar Vladislav Baumgartner, director executiu d'Uralkali, una gran empresa russa que es dedica a l'extracció de potassa.
English[en]
The occasionally tumultuous relationship was strained further than usual on August 28 2013, when Belarusian authorities arrested Vladislav Baumgartner, CEO of Uralkaliy, a large Russian potash mining company.
Spanish[es]
La ocasionalmente tumultuosa relación se forzó más de lo habitual el 28 de agosto de 2013, cuando las autoridades bielorrusas arrestaron a Vladislav Baumgartner, director ejecutivo de Uralkaliy, una importante compañía minera rusa de extracción de potasa.
Hungarian[hu]
A két ország közötti, amúgy sem felhőtlen kapcsolat akkor romlott meg igazán, amikor 2013. augusztus 28-án az fehérorosz biztonsági erők letartoztatták egy jelentős, hamuzsírt gyártó orosz cég, az Uralkalij vezérigazgatóját, Vlagyiszlav Baumgartnert, aki a fehérorosz miniszterelnök meghívásra látogatott el az országba.
Russian[ru]
Отношения, в которых и так порой случались бури, стали напряжённее, чем обычно, 28 августа 2013 г., когда белорусские спецслужбы арестовали Владислава Баумгертнера, генерального директора “Уралкалия” – крупной российской компании, производящей калийные удобрения.

History

Your action: