Besonderhede van voorbeeld: 6656839368152896946

Metadata

Author: Setimes

Data

Bulgarian[bg]
Подобни „ изказвания не могат да допринесат за целта Босна и Херцеговина да стане по- ангажирана с Европейския съюз и следователно с евро- атлантическите институции чрез НАТО, ” заяви Солана. „ Искам да отправя това ясно послание към лидерите, че е необходимо да продължат да работят заедно... това би бил единственият начин те да се присъединят към институцията, в която твърдят, че искат да членуват. ”
Bosnian[bs]
Takvom " retorikom ne može se doprinijeti cilju povećanog angažmana Bosne i Hercegovine s Evropskom unijom, pa time ni sa euroatlantskim institucijama kroz NATO, " izjavio je Solana. " Želim poslati tu jasnu poruku liderima da je neophodno da oni nastave zajednički raditi... to će biti jedini način na koji se mogu pridružiti institucijama za koje tvrde da im se žele pridružiti. "
Macedonian[mk]
Ваквата „ реторика не може да придонесе за целта Босна и Херцеговина да се приближи кон Европската Унија и оттаму исто така и во евроатланските институции преку НАТО “, рече Солана. „ Сакам да испратам јасна порака до водачите дека е неопходно да продолжат да работат заедно... тоа ќе биде единствениот начин на кој тие ќе можат да им се приклучат на институциите во кои бараат да влезат. “

History

Your action: