Besonderhede van voorbeeld: 6804628739404320372

Metadata

Data

Bulgarian[bg]
Също така обичам детайла, че имаме под десният му крак крака му лежи на пиедестал, и това е точното нещо, което виждаме на плочата на Паленке.
Czech[cs]
Také se mi líbí detaily, které jste udělal pod jeho pravou nohou, kde stojí na pedálu, a je to přesně tak, jak to vidíme na kamenné desce z Palenque.
English[en]
I also love the detail that you have underneath his right foot where his foot is resting on a pedestal, and that is exactly what we can see on the Palenque slab.
Spanish[es]
Adoro también el detalle que tiene bajo su pie derecho, que se encuentra descansando sobre un pedal, y eso es exactamente lo que podemos ver en la losa de Palenque.
Croatian[hr]
Također mi se sviđaju detalji koje si napravio ispod njegove desne noge, gdje mu noga stoji na pedali, a to je točno onako kako vidimo na kamenoj ploči iz Palenque.
Dutch[nl]
Intrigerend vind ik ook wat onder zijn rechtervoet zit, waar zijn voet op een voetstuk rust en dat is ook precies wat we op de steen van Palenque zien.
Portuguese[pt]
Eu também adoro o detalhe que há debaixo do pé direito, onde está descansando em um pedestal, e que é exatamente o que podemos ver na laje de Palenque.
Russian[ru]
Я также люблю деталь, которую Вы имеете внизу его правая нога, где его нога - опора на опору, и это точно, что мы можем видеть на плите Паленке.
Serbian[sr]
Takođe mi se sviđaju detalji koje si uradio ispod njegove desne noge, gde mu noga stoji na pedali, a to je tačno onako kako vidimo na kamenoj ploči iz Palenke.

History

Your action: