Besonderhede van voorbeeld: 6930878615597311765

Metadata

Data

Bulgarian[bg]
Светлозелена книжка с надпис в червен цвят на корицата „Průkaz o povolení k pobytu pro cizince“ (точното наименование на документа на чешки език).
Czech[cs]
Světle zelený doklad ve formě knížky. Červeným tiskem na přední straně uveden název dokladu „Průkaz o povolení k pobytu pro cizince“.
Danish[da]
Enkelt lysegrønt hæfte med rød påskrift på forsiden: »Průkaz o povolení k pobytu pro cizince« (dokumentets præcise titel på tjekkisk).
German[de]
Hellgrüne einfache Heftlage mit roter Aufschrift „Průkaz o povolení k pobytu pro cizince“ (Titel des Dokuments auf Tschechisch).
Greek[el]
Απλό βιβλιάριο ανοιχτού πράσινου χρώματος με ένδειξη κόκκινου χρώματος στο εξώφυλλο «Průkaz o povolení k pobytu pro cizince» (ο ακριβής τίτλος του εγγράφου στα τσεχικά).
English[en]
Light green single booklet with red colour inscription on the cover page ‘Průkaz o povolení k pobytu pro cizince’ (the precise title of the document in Czech).
Spanish[es]
Cuadernillo de color verde claro con inscripción de color rojo en la página de cubierta «Průkaz o povolení k pobytu pro cizince» (título exacto del documento en checo).
Estonian[et]
Heleroheline voldik, mille esilehel on punases kirjas nimetus „Průkaz o povolení k pobytu pro cizince“ (dokumendi täpne nimetus tšehhi keeles).
Finnish[fi]
Vaaleanvihreä vihko, jonka kansilehdellä on punaisella värillä merkintä ”Průkaz o povolení k pobytu pro cizince” (asiakirjan täsmällinen otsikko tšekiksi).
French[fr]
Livret simple vert clair portant en page de couverture l’inscription de couleur rouge «Průkaz o povolení k pobytu pro cizince» (titre exact du document en tchèque).
Croatian[hr]
Svjetlozelena jednodijelna knjižica s natpisom crvene boje na naslovnoj stranici „Průkaz o povolení k pobytu pro cizince” (točan naziv isprave na češkom jeziku).
Hungarian[hu]
Világoskék belív nélküli könyv fedőlapján az alábbi, piros színű felirattal: „Průkaz o povolení k pobytu pro cizince” (az okmány pontos címe cseh nyelven).
Italian[it]
Libretto semplice verde chiaro con un’iscrizione in rosso sulla pagina di copertina „Průkaz o povolení k pobytu pro cizince“ (esatta denominazione del documento in ceco).
Lithuanian[lt]
Paprasta šviesiai žalia knygelė su raudonos spalvos užrašu „Průkaz o povolení k pobytu pro cizince“ (tikslus dokumento pavadinimas čekų kalba) ant viršelio.
Maltese[mt]
Ktejjeb singlu aħdar ċar b’iskrizzjoni ħamra fuq il-qoxra „Průkaz o povolení кpobytu pro cizince“ (titlu preċiż tad-dokument fil-lingwa Ċeka).
Dutch[nl]
Een lichtgroen enkelvoudig boekje met op de voorzijde in het rood de vermelding „Průkaz o povolení k pobytu pro cizince” (titel van het document in het Tsjechisch).
Polish[pl]
Jasnozielona książeczka jednoskładkowa z napisem koloru czerwonego na okładce: „Průkaz o povolení k pobytu pro cizince” (dokładny tytuł dokumentu w języku czeskim).
Portuguese[pt]
Caderneta verde clara com a menção de cor vermelha na página da frente «Průkaz o povolení k pobytu pro cizince» (título exato do documento em checo).
Romanian[ro]
Carnet simplu de culoare verde deschis, cu inscripția roșie pe pagina de gardă „Průkaz o povolení k pobytu pro cizince“ (titlul exact al documentului în limba cehă).
Slovak[sk]
Svetlozelená jednoduchá knižka s nápisom na prednej strane v červenej farbe: „Průkaz o povolení k pobytu pro cizince“ (presný názov dokladu v češtine).
Slovenian[sl]
Svetlo zelena enodelna knjižica z napisom „Průkaz o povolení k pobytu pro cizince“ v rdeči barvi, ki se nahaja na naslovnici (natančni naslov dokumenta v češkem jeziku).
Swedish[sv]
Ljusgrönt enkelt lägg med röd text på framsidan ”Průkaz o povolení k pobytu pro cizince” (handlingens titel på tjeckiska).

History

Your action: