Besonderhede van voorbeeld: 6961400153625001282

Metadata

Data

Czech[cs]
Často se symbolicky předvádí s mladým Buddhou jenž je tam umístěn a skoro to vypadá, že by mohl manipulovat s nějakým druhem ovládacího zařízení uvnitř stúpy.
Greek[el]
Πολλές φορές εκφράζεται συμβολικά... με ένα νεαρό Βούδα τοποθετημένο εκεί, και φαίνεται σχεδόν σαν να μπορούσε... να χειρίζεται κάποιο χειριστήριο μέσα στη στούπα.
English[en]
Many times is symbolically shown with a young Buddha placed in there and it almost looks like he could be manipulating some type of controls within the stupa.
Spanish[es]
Muchas veces se muestra simbólicamente con un Buda joven ubicado allí y casi parece como que pudiera estar manipulando algún tipo de controles con la stupa.
Croatian[hr]
Mnogo puta je to simbolički prikazano uz mladog Budu koji je smješten unutra a skoro kao da izgleda da može manipulirati s nekakvim kontrolama unutar " stupe. "
Hungarian[hu]
Több esetben is ábrázolják így a fiatal Buddhát,... és majdnem minden esetben úgy néz ki, mintha gombokat kezelne a sztúpában.
Dutch[nl]
Vaak symbolisch uitgebeeld met een jonge Boeddha erin die lijkt te beschikken over bepaalde krachten binnenin de stoepa.
Polish[pl]
Wielokrotnie jest ona symbolicznie pokazana z młodym Buddą w jej wnętrzu i wygląda to niemal tak, jakby manipulował pewnego rodzaju kontrolerami w jej obrębie.
Portuguese[pt]
Muitas vezes é apresentado com Buda jovens colocados lá e que quase poderiam manipular algum tipo de controle dentro da stupa
Romanian[ro]
De multe ori simbolic este însoţită de Buddha tineri plasaţi acolo care se pare că ajută la manipularea şi controlul mecanismelor din aceste stupas.
Slovak[sk]
Mnohokrát je symbolicky zobrazený s mladým Buddhom skoro to vyzerá, že by na nejakú kontrolovanú manipuláciu vo vnútri stúpy.
Serbian[sr]
Mnogo puta je simbolično prikazana sa mladim Buddhom postavljenim unutra i skoro da izgleda kao da manipuliše nekom vrstom kontrola unutar ćelije.

History

Your action: