Besonderhede van voorbeeld: 6985273136456548178

Metadata

Data

Bulgarian[bg]
Тогава се обърнах да взема телефона да кажа на семейството и пепелника ме цапна по главата, после указателя и телбода, и статуята на щастлив клоун, свирещ на саксофон.
Czech[cs]
Potom jsem chtěl zavolat své rodině, a na zátylek mi dopadl popelník - - potom telefonní seznam a sešívačka a soška veselého klauna hrajícího na saxofon.
Greek[el]
Μετά γυρνάω να πιάσω το τηλέφωνο για να πάρω τους δικούς της, και μου σφυρίζει ένα σταχτοδοχείο στο πίσω μέρος του κεφαλιού- - μετά ένα τηλεφωνικό κατάλογο, ένα συρραπτικό και το αγαλματίδιό μας του κλόουν που παίζει σαξόφωνο.
English[en]
Then I turn to grab the phone to tell the family, and an ashtray hits me in the back of the head- - then a phone book and a stapler and our statue of a happy clown playing the saxophone.
Spanish[es]
Luego me volví para coger el teléfono y llamar a la familia, y un cenicero me golpeó en la cabeza- - luego la guía de teléfonos y una grapadora y nuestra estatua del payaso feliz tocando el saxofón.
French[fr]
Je me retourne pour téléphoner à toute la famille, et je reçois un cendrier à l'arrière du crâne. Suivi d'un annuaire, d'une agrafeuse et de notre statue de clown jouant du saxo.
Croatian[hr]
Okrenem se da nazovem svoje, a pepeljara me pogodi u glavu - zatim i imenik i klamerica i naš kip sretnog klauna koji svira saksofon.
Hungarian[hu]
Aztán a telefon felé fordultam, hogy felhívjam a családot, és egy hamutartó találja el a tarkómat... aztán a telefonkönyv, meg a tűzőgép, végül a szaxofonos boldog bohóc szobrunk.
Polish[pl]
wtedy odwracam się i biorę telefon, by zadzwonić do rodziny, a wtedy popielniczka uderza mnie w tył głowy.. a później książka telefoniczna i zszywacz.. i nasza figurka szczęśliwego klauna grającego na saksofonie.
Portuguese[pt]
Então eu virei para pegar o telefone para avisar a família, e um cinzeiro acertou a parte de trás da minha cabeça... e daí uma agenda telefônica e um grampeador e a nossa estátua do palhaço alegre tocando saxofone.
Romanian[ro]
Apoi iau telefonul ca sa le spun tuturor din familie, si o scrumiera ma loveste in ceafa - apoi o carte de telefon si un capsator si statuia noastra cu cun clovn vesel care canta la saxofon.
Russian[ru]
Потом я иду за телефоном, чтобы сообщить семье, и вдруг мне в затылок летит пепельница... потом записная книжка, степлер, и наша статуэтка радостного клоуна, играющего на саксофоне.
Slovak[sk]
Potom som chcel zavolať svojej rodine, a na zátylok mi dopadol popolník - - potom telefónny zoznam a zošívačka a soška veselého klauna hrajúceho na saxofón.

History

Your action: