Besonderhede van voorbeeld: 7031942624491236440

Metadata

Author: EurLex-2

Data

Czech[cs]
Na severu je obklopena provinciemi Cordoue a Sévilla, na východě provinciemi Sévilla a Cadiz a provincií Grenada na západě.
Danish[da]
Mod nord grænser området op til provinserne Córdoba og Sevilla, mod øst grænser det op til provinserne Sevilla og Cádiz, og mod vest grænser det op til provinsen Granada.
Greek[el]
Προς τα βόρεια συνορεύει με τις επαρχίες της Κόρδοβας και της Σεβίλλης, προς τα ανατολικά με τις επαρχίες της Σεβίλλης και του Κάντιθ και προς τα δυτικά με την επαρχία της Γρανάδας.
English[en]
In the north it borders the provinces of Córdoba and Sevilla, in the east the provinces of Sevilla and Cadiz and in the west that of Granada.
Spanish[es]
Limita al Norte con las provincias de Córdoba y Sevilla, al Este con las provincias de Sevilla y Cádiz y al Oeste con la de Granada.
Estonian[et]
Põhjast piiravad seda Cordoba ja Sevilla, idast Sevilla ja Cadix'i ning läänest Granada provints.
Finnish[fi]
Alue rajoittuu pohjoisessa Córdoban ja Sevillan maakuntiin, idässä Sevillan ja Cádizin maakuntiin ja lännessä Granadan maakuntaan.
French[fr]
Elle est limitée par les provinces de Cordoue et Séville au nord, par les provinces de Séville et Cadix à l'est et par celle de Grenade à l'ouest.
Hungarian[hu]
Északon Córdoba és Sevilla, keleten Sevilla és Cadiz, nyugaton pedig Granada megyével határos.
Italian[it]
Confina a nord con le province di Cordova e Siviglia, a est con le province di Siviglia e Cadice e a ovest con la provincia di Granada.
Lithuanian[lt]
Iš šiaurės ji ribojasi su Cordoba ir Sevilla, iš rytų — su Sevilla ir Cadix, iš vakarų — su Granada provincijomis.
Latvian[lv]
Ziemeļos tā robežojas ar Kordovas un Seviļas provincēm, austrumos ar Seviļas un Kadisas provincēm un Granadas provinci rietumos.
Dutch[nl]
Het grenst in het noorden aan de provincies Cordoba en Sevilla, in het oosten aan de provincies Sevilla en Cadiz en in het westen aan de provincie Granada.
Polish[pl]
Na północy graniczy z prowincjami Kordobą i Sewillą, ze wschodu z prowincjami Sewillą i Kadyksem, a z zachodu z Grenadą.
Portuguese[pt]
Confina a Norte com as províncias de Córdova e Sevilha, a Leste com as províncias de Sevilha e de Cádiz e a Oeste com a província de Granada.
Slovak[sk]
Ne severe je ohraničená provinciami Córdoba a Sevilla, na východe provinciami Sevilla a Cadix a na západe provinciou Grenada.
Slovenian[sl]
Na severu meji na pokrajini Kordobo in Seviljo, na vzhodu na pokrajini Seviljo in Cadix ter na zahodu na pokrajino Granado.
Swedish[sv]
Området gränsar i norr mot provinserna Córdoba och Sevilla, i öster mot provinserna Sevilla och Cádiz och i väster mot Granada.

History

Your action: