Besonderhede van voorbeeld: 7143068281002340047

Metadata

Data

Czech[cs]
A to děvče začalo křičet, a Lenniemu se to tak popletlo, že se zastavil a nechtěl nikam jít, protože je to jediná věc o které může přemýšlet, že udělá.
Danish[da]
Pigen begynder at skrige, og Lennie bliver helt forvirret, så han holder fast og vil ikke give slip, fordi det er det eneste, han kan tænke på.
Greek[el]
Η κοπέλα αρχίζει να τσιρίζει, κι αυτό συγχύζει τον Λένι, και την αρπάζει και δεν την αφήνει, γιατί είναι το μόνο που του κόβει να κάνει.
English[en]
So the girl starts screaming, and that gets Lennie all mixed up, so he holds on and he won't let go, cos that's the only thing he can think to do.
Spanish[es]
La chica se puso a chillar, y Lennie se aturulló tanto, que la agarró y no la soltaba, porque es lo único que se le ocurre.
Finnish[fi]
Tyttö alkoi kirkua, se saa Lennien hermostumaan, hän pitää kiinni, ei päästä irti, koska se oli ainoa asia, joka hänelle tuli mieleen.
French[fr]
La fille s'est mise à hurler et ça lui a fait peur, à Lennie, alors il l'a serrée et il lâchait pas prise, c'est la seule chose qui lui est venue à l'esprit.
Croatian[hr]
I djevojka je počela da vrišti, i to je zbunilo Lennija, pa je uhvatio i nije htio da pusti, jer to je jedina stvar koju može da smisli.
Hungarian[hu]
Erre a lány kiabálni kezdett, s Lennie ettől összezavarodott, úgyhogy megmarkolta, és nem eresztette el, mert csak ez jutott eszébe.
Italian[it]
E la ragazza si mette a urlare, e Lennie si spaventa, e la tiene stretta e non la lascia più andare, perché è l'unica cosa che gli viene in mente di fare.
Norwegian[nb]
Sa jenta begynner a skrike, Lennie blir forvirret, sa han holder henne og slipper ikke, for det er det eneste han kommer pa a gjøre.
Portuguese[pt]
Então ela começou a gritar e assustou Lennie... E ele a agarrou e não quis soltar... porque era a única coisa que podia pensar em fazer.
Romanian[ro]
Fata începe să ţipe şi asta-l bulversează atât de tare pe Lennie, încât o prinde strâns şi nu mai vrea să-i dea drumul, pentru că ăsta-i singurul lucru care-i dă prin cap să-l facă.
Serbian[sr]
I devojka je počela da vrišti, i to je zbunilo Lennija, pa je uhvatio i nije hteo da pusti, jer to je jedina stvar koju može da smisli.
Swedish[sv]
Flickan börjar skrika och det gör Lennie förvirrad, sa han haller fast och vägrar att släppa, för han vet inte bättre.
Vietnamese[vi]
Vì vậy cô gái hét lên, và điều đó làm cho Lennie lúng túng, nên nó ôm chặt lấy cô ta, bởi vì đó là điều duy nhất mà nó biết làm lúc đó.

History

Your action: