Besonderhede van voorbeeld: 7147737714276205857

Metadata

Data

Bulgarian[bg]
Но тази година, ще стоя далеч от " V " ден и ще се фокусирам изцяло върху кариерата си както прави Чък с неговата фалшива връзка с Рейна Торп.
Bosnian[bs]
Ali ove godine preskačem V dan i fokusiram na svoju karijeru, kao što će i Chuck sa svojom lažnom vezom s Rainom Thorpe.
German[de]
Aber dieses Jahr sitze ich den " V " Tag aus, um mich auf meine Karriere zu konzentrieren, so wie Chuck mit seiner gefakten Beziehung mit Raina Thorpe.
Greek[el]
Μα φέτος δεν θα γιορτάσω τον Βαλεντίνο για να εστιάσω στην καριέρα μου. όπως και ο Τσακ με την ψεύτικη σχέση του με την Ρέινα Θορπ.
English[en]
But this year, I'm sitting out " V " day to focus on my career, as is Chuck with his fake relationship with Raina Thorpe.
Estonian[et]
Aga sel aastal ei tähista ma seda päeva, keskendun oma karjäärile, nagu Chuck keskendub oma võltssuhtele Raina Thorpe'ga.
Finnish[fi]
Keskityn uraani. Niin kuin Chuck mukamas Raina Thorpen kanssa.
Croatian[hr]
Ali ove godine preskacem V dan i fokusiram na svoju karijeru, kao shto ce i Chuck sa svojom laznom vezom s Rainom Thorpe.
Hungarian[hu]
De idén nem Valentin-napozok. A karrieremre koncentrálok, ahogy Chuck is, aki a kamu kapcsolatát ápolgatja Raina Thorpe-pal.
Italian[it]
Ma quest'anno, saltero'il V-day e mi concentrero'sulla carriera, come sta facendo Chuck e la sua falsa relazione con Raina Thorpe.
Polish[pl]
Ale w tym roku rezygnuję z walentynek, żeby skupić się na karierze. Tak jak Chuck z tym udawanym związkiem z Rainą Thorpe.
Portuguese[pt]
Mas, este ano, dispensarei o dia V. para me concentrar na minha carreira, tal como o Chuck está concentrado na relação falsa com a Raina Thorpe.
Romanian[ro]
Anul ăsta mă concentrez asupra carierei, la fel ca Chuck cu relaţia lui falsă cu Raina Thorpe.
Russian[ru]
Но в этом году, я собираюсь пропустить этот день, чтобы сконцентрироваться на своей карьере так же, как и Чак со своими фальшивыми отношениями с Райной Торп.
Slovak[sk]
Ale tento rok, " V " deň vynechám, aby som sa sústredila na svoju kariéru ako to robí Chuck svojím falošným vzťahom s Rainou Thorpe.
Serbian[sr]
Ali ove godine preskačem V dan i fokusiram na svoju karijeru, kao što će i Chuck sa svojom lažnom vezom s Rainom Thorpe.
Turkish[tr]
Ama bu sene, " S " gününü Chuck'ın Raina Thorpe ile olan sahte ilişkisinde olduğu gibi kariyerime odaklanmak için kutlamıyorum.

History

Your action: