Besonderhede van voorbeeld: 7192065489824504141

Metadata

Data

Bulgarian[bg]
Искам да се върна към работата по новелата ми... и ако започна връзка с теб... ще бъда фокусирана върху нас, вместо върху писането, а това не може да се случи отново.
Greek[el]
Να δουλέψω το βιβλίο μου κι αν έχω σχέση μαζί σου... θα επικεντρωθώ σε μας, αντί να γράφω.
English[en]
I want to get back to working on my novel... and if I jump into a relationship with you... then I'm just gonna be focused on us instead of my writing... and that can't happen again.
Spanish[es]
Quiero volver a trabajar en mi novela... y si me abalanzo a una relación contigo... me concentraré en nosotros en vez de en mí como escritora... y eso no puede ocurrir otra vez.
Hebrew[he]
אני רוצה לחזור לעבוד על הספר שלי, ואם אקפוץ לתוך מערכת יחסים איתך, אז אהיה ממוקדת בנו במקום בכתיבה שלי, ואסור שזה יקרה שוב.
Croatian[hr]
Želim se vratiti radu na romanu... i ako sad skočim u vezu s tobom... onda ću samo biti fokusirana na nas umjesto na moje pisanje... i to se ne može opet dogoditi.
Hungarian[hu]
A regényemen szeretnék dolgozni, de ha beleugrom ebbe a kapcsolatba, akkor rád fogok koncentrálni az írás helyett, és ez nem fordulhat elő újra.
Polish[pl]
Chcę wrócić do pracy nad moją powieścią, i jeżeli wejdę w związek z tobą, to skupię się tylko na nas zamiast na pisaniu, a to nie może się znowu powtórzyć.
Portuguese[pt]
Quero voltar a trabalhar em minha novela e se me envolvo em uma relação com você me concentrarei em nós e não em mim como escritora e isso não pode ocorrer outra vez.
Romanian[ro]
Vreau să încep să lucrez la un nou roman... şi dacă sar într-o relaţie cu tine... atunci o să fiu concentrată pe noi doi, şi nu pe scris... şi asta nu se poate întâmpla din nou.
Slovak[sk]
Chcem sa vrátiť k svojmu románu... a ak skočím do vzťahu s tebou... budem sa sústrediť iba na teba a nie na moju tvorbu... a to už sa nesmie zopakovať.
Serbian[sr]
Želim da se vratim radu na romanu... i ako sad uskočim u vezu s tobom... onda ću samo biti fokusirana na nas, umesto na moje pisanje... i to se ne može opet dogoditi.

History

Your action: