Besonderhede van voorbeeld: 7210988814209378599

Metadata

Data

Czech[cs]
Není to dohadování se s právníky nebo půlhodinová cesta za dětmi, ani to, že se k vašemu údivu z vaší ženy po 12 letech stane vlčice.
Greek[el]
Δεν είναι ούτε οι δικηγόροι ούτε τα πήγαινε-έλα για τα παιδιά ούτε η μετάλλαξη της επί 12 έτη συζύγου σε αγρίμι.
English[en]
It's not fighting with lawyers or driving half-an-hour to see your kids. Or watching your wife of 12 years tum into some kinda she-wolf.
Spanish[es]
No es pelearse con abogados o conducir media hora para ver a tus hijos o ver a tu esposa de hace 12 años convertida en una especie de loba.
French[fr]
Ce n'est pas se battre avec les avocats ou rouler une demi-heure pour voir vos enfants ou regarder votre femme depuis 12 ans se transformer en louve.
Croatian[hr]
Nije borba s fiškalima ili vožnja od pola sata da vidiš djecu ili gledanje žene s kojom si 12 godina kako postaje vučica.
Hungarian[hu]
Nem a harc az ügyvédekkel, a félórás vezetés a gyerekekhez, vagy hogy látnom kell, hogy aki 12 éven át a feleségem volt, szörnnyé válik.
Italian[it]
Non e'dover litigare con gli avvocati o guidare mezzora per vedere i figli, o... vedere la donna con cui eri sposato da 12 anni diventare una specie di pantera.
Dutch[nl]
Niet het gevecht met advocaten of een half uur rijden om je kinderen te zien, of de vrouw die je al twaalf jaar kent langzaam zien veranderen in een soort wolvin.
Portuguese[pt]
Não é a briga com os advogados, ou dirigir quilômetros para ver os filhos, nem ver a esposa se transformar em um lobisomem.
Romanian[ro]
Nu e lupta cu avocaţii sau să conduci o jumătate de oră ca să-ţi vezi copiii sau să vezi cum după 12 ani soţia s-a transformat într-o specie de lup.
Russian[ru]
Не схватки с адвокатами, не получасовые поездки к детям и не то, что после 12 лет брака жена превратилась в волчицу.
Serbian[sr]
Nije borba s fiškalima ili vožnja od pola sata da vidiš djecu ili gledanje žene s kojom si 12 godina kako postaje vučica.

History

Your action: