Besonderhede van voorbeeld: 7269362371049051526

Metadata

Data

Czech[cs]
Takže jsme museli vysekat jinou dráhu, a s tím byly problémy, protože jsme se museli zasekat hluboko do hory, a to... to bylo... strašně těžké, a navíc se půda sesouvala.
English[en]
So we had to cut another path... and that brought us problems because we had to cut deep into the mountain... and it's very-very, very tough... and there were landslides.
Spanish[es]
asi que tuvimos que construir otro camino... y eso nos trajo muchos problemas por que tuvimos que rebajar bastante el terreno... y fue muy duro... habían desprendimientos de tierra.
Croatian[hr]
Tako da smo morali kopati na drugom mjestu i to nam je donijelo probleme, jer smo se morali usijecati duboko u brdo, a to je vrlo, vrlo teško, a bilo je i klizišta.
Italian[it]
Così abbiamo dovuto trovare un altro posto... e ci ha creato problemi perchè abbiamo dovuto tagliare più a fondo nella montagna... ed è molto molto dura... ci sono stati degli smottamenti.
Portuguese[pt]
Então tivemos que cortar outro caminho... e isto nos trouxe problemas porque cortamos fundo pela montanha e foi muito duro e lá tinham deslizamentos.

History

Your action: