Besonderhede van voorbeeld: 7578290212753608403

Metadata

Data

Greek[el]
Υπήρχαν αμυχές στους καρπούς του, που υποδηλώνουν ότι τον έδεσαν, όπως και τα κόκκινα σημάδια στο στήθος του, που φαίνεται ότι είναι αποτυπώματα κουμπιών, πιθανότατα από κάποιον που γονάτισε πάνω του.
English[en]
Well, there were abrasions on his wrists, which suggest being bound, as well as red marks on his chest, which appear to be imprints of buttons, probably by someone who's kneeling on him.
Finnish[fi]
Ranteissa oli hankaumia, mikä viittaa sitomiseen. Rinnassa oli punaisia juomuja paidan napeista.
Portuguese[pt]
Havia escoriações nos pulsos, o que sugere que foram atados, e também marcas vermelhas no peito, o que parecem ser marcas de botões, provavelmente alguém se ajoelhou em cima dele.
Romanian[ro]
Sunt răni în jurul încheieturii, care ne arată ca a fost forţat, precum şi urme roşi în jurul pieptului, care ne arată că, cineva a încercat să îl pună în genunchi.
Slovak[sk]
No, mal aj odreniny na jeho zápästiach, čo poukazuje na to, že bol pripútaný, tak ako červené škvrny na jeho hrudi, ktoré vyzerajú ako vytlačené gombíky, pravdepodobne niekým, kto nad ním kľačal.
Slovenian[sl]
Imel je tudi odrgnine na zapestjih, kar kaže, da je bil zvezan, ter rdeča znamenja na prsih, kar bi lahko bili odtisi gumbov, nastali, ko je nekdo klečal na njem.

History

Your action: