Besonderhede van voorbeeld: 7614375358296368251

Metadata

Author: Europarl8

Data

Czech[cs]
jménem skupiny PPE-DE. - (CS) Po pěti letech v souladu s pravidly Rady přichází Evropská komise s revidovaným návrhem Výzkumného fondu pro uhlí a ocel, který po expiraci Smlouvy o založení společenství uhlí a oceli spravuje finanční prostředky tohoto společenství a úroky z kapitálu po expiraci Smlouvy investuje do výzkumu v oblasti uhlí a oceli.
English[en]
on behalf of the PPE-DE Group. - (CS) After a period of five years, in accordance with the Council guidelines, the European Commission reviewed the operation of the Research Fund for Coal and Steel. This Fund manages the assets of the now expired European Coal and Steel Community and invests the interest generated by the capital in coal and steel research.
Italian[it]
Dopo un periodo di cinque anni, in linea con gli orientamenti del Consiglio, la Commissione europea ha riesaminato l'attività del Fondo di ricerca carbone e acciaio, che gestisce le risorse della Comunità europea del carbone e dell'acciaio, ora scaduta, e investe l'interesse prodotto dal capitale nella ricerca in materia di carbone e acciaio.
Slovak[sk]
v mene skupiny PPE-DE. - (CS) Po piatich rokov súladu s usmernením Rady prichádza Európska komisia s revidovaným návrhom Výskumného fondu pre uhlie a oceľ, ktorý po vypršaní platnosti Zmluvy o založení spoločenstva uhlia a ocele spravuje finančné prostriedky tohto spoločenstva a úroky z kapitálu vo vypršaní platnosti Zmluvy investuje do výskumu v oblasti uhlia a ocele.

History

Your action: