Besonderhede van voorbeeld: 7640234905270027801

Metadata

Data

Bulgarian[bg]
Изисква се сила и кураж да отгледаш дете, което да бъде подготвено да се отдели и да покорява света. И смятам, че това което си направила е просто страхотно.
Czech[cs]
Vyžaduje to sílu a statečnost vychovat samostatné dítě které je připravené jít do světa a myslím, že to co si udělala Ty, je úžasné.
Greek[el]
Θέλει δύναμη και αντοχή για να μεγαλώσεις καλά ένα παιδί, που να είναι προετοιμασμένο να βγει έξω στον κόσμο, και νομίζω πως ότι έχεις κάνει είναι υπέροχο.
English[en]
It takes strength and fortitude to raise a well-adjusted child who is prepared to go out and take on the world and I think what you've done is just terrific.
Spanish[es]
Se necesita fortaleza y temple para criar a un niño bien adaptado que está listo para salir al mundo y creo que lo que has hecho es maravilloso.
Estonian[et]
See võtab jõudu kui ka meelekindlust, et kasvatada tasakaalukat last kes on valmis välja minema, et vastu võtta maailm ja ma arvan, et see, mis sa teinud oled on oivaline.
Finnish[fi]
Vaatii viisautta ja voimaa kasvattaa lapsi kohtaamaan maailma.
French[fr]
Ça demande de la force et du courage pour élever un enfant bien équilibré, prêt à affronter le monde et vous avez fait un boulot superbe.
Hebrew[he]
דרוש לזה כוח ואומץ כדי לגדל ילד משכיל, שמוכן לצאת ולהשתלט על העולם, ואני חושב שמה שעשית הוא נהדר.
Croatian[hr]
Potrebna je snaga i sreca da se podigne dobro dete koje je spremno da izadje i suoci se s svetom i ja mislim da je ono sto si ucinila sjajno.
Hungarian[hu]
Kitartás és bátorság kell felnevelni és kordában tartani egy gyereket, felkészíteni az önállóságra, megküzdeni a világgal, és azt hiszem, amit teszel az csuda klassz.
Icelandic[is]
Það þarf styrk og hugrekki til að ala upp yfirvegað barn sem er tilbúið að takast á við heiminn. Þú hefur staðið þig einstaklega vel.
Polish[pl]
Potrzeba jest na to dużo siły i stanowczości by dziecko należycie przygotowane ruszyło w świat i zwyciężyło To co zrobiłaś, jest niesamowite.
Portuguese[pt]
É necessário força e coragem para criar um filho bem adaptado... que esteja preparado para sair e enfrentar o mundo... e penso que o que fizeste foi magnífico.
Slovak[sk]
Vyžaduje si to silu, statočnosť vychovať samostatné dieťa ktoré je pripravené ísť do sveta a myslím, že to čo si spravila ty, je úžasné.
Serbian[sr]
Potrebna je snaga i sreca da se podigne dobro dete koje je spremno da izadje i suoci se s svetom i ja mislim da je ono sto si ucinila sjajno.
Swedish[sv]
Det krävs styrka och mod att försörja ett välanpassat barn som är beredd att gå ut i det vuxna livet och jag tror det som du har gjort har varit otroligt.
Turkish[tr]
Bu dünyada tek basina iyi bir evlat yetistirmek güç ve yüreklilik ister,... bence tüm bu yaptiklarin da mükemmel bir davranis.

History

Your action: