Besonderhede van voorbeeld: 773564939683109003

Metadata

Data

Bosnian[bs]
Kapetan Berringer stajao na trgu i rekao da ako Long John Silver je imao problema s tim, da je dobrodošao da pokaže sebe i govornu to. DOOLEY:
Czech[cs]
Kapitán Berringer stál na náměstí a řekl, že jestli se to Dlouhému Johnu Silverovi nelíbí, tak ať přijde a poví to všem sám.
Danish[da]
Kaptajn Berringer stod på pladsen og sagde, at hvis Long John Silver var utilfreds kunne han bare komme frem og sige det.
Greek[el]
Ο λοχαγός Μπέριντζερ στάθηκε στην πλατεία και είπε ότι αν ο Λονγκ Τζον Σίλβερ έχει πρόβλημα, ας εμφανιστεί και ας το δηλώσει.
English[en]
Captain Berringer stood in the square and said if Long John Silver had a problem with this, he was welcome to show himself and voice it.
Spanish[es]
El capitán Berringer se plantó en la plaza y dijo que si Long John Silver tenía un problema con esto, era bien recibido a mostrarse y a hablar.
Finnish[fi]
Berringer seisoi torilla ja sanoi että jos Long John Silver vastustaa sitä hän voi tulla kertomaan sen.
French[fr]
Le capitaine Berringer a annoncé que si Long John Silver n'était pas d'accord, il n'avait qu'à venir exprimer sa désapprobation.
Hebrew[he]
הקפטן ברינג'ר עמד בכיכר ואם אמר לונג ג'ון סילבר היתה לי בעיה עם זה, הוא מוזמן להראות את עצמו ואת להשמיע אותה.
Croatian[hr]
Kapetan Berringer stajao na trgu I rekao ako Long John Silver imao problema s tim, Bio dobrodošao pokazati sebe i izraziti ga.
Hungarian[hu]
Berringer kapitány kiállt a térre, és azt mondta, ha Long John Silvernek problémája van ezzel, szívesen látja a parádén, hogy felszólaljon.
Italian[it]
Il capitano Berringer si è presentato in piazza, annunciando a tutti che se Long John Silver la pensava diversamente era invitato a palesarsi... e dirlo.
Norwegian[nb]
Kaptein Berringer sto på torget og sa at om Long John Silver hadde problemer med dette var han velkommen til å vise seg og si det.
Dutch[nl]
Kapitein Berringer stond op het plein en zei dat als Long John Silver daar een probleem mee had, dan was hij welkom om te komen en er iets van te zeggen.
Polish[pl]
Kapitan Berringer ogłosił na placu, że jeśli Długi John Silver ma z tym jakiś problem, może się pojawić i zgłosić sprzeciw.
Portuguese[pt]
O Capitão Berringer manteve-se na praça e disse que se o Long John Silver tivesse algum problema com isso, era bem-vindo a mostrar-se e dizê-lo.
Romanian[ro]
Căpitanul Berringer a stat în piaţă şi a spus că dacă Long John Silver avea o problemă cu asta, era binevenit să se arate şi să vorbească.
Russian[ru]
Капитан Берринджер объявил с площади, что если Джон Сильвер имеет что-то против, то пусть придёт и сам ему об этом скажет.
Slovenian[sl]
Stotnik Berringer je razglasil, da če ima Silver kaj proti, se lahko prikaže in sam pove svoje.
Serbian[sr]
Kapetan Berindžer na trgu je rekao ako se to ne sviđa Long Džonu Silveru da slobodno može da dođe i izrazi svoje negodovanje.
Swedish[sv]
Kapten Berringer stod på torget och sa att om Long John Silver opponerade sig mot det kunde han komma dit och uttrycka sitt missnöje.
Turkish[tr]
Kaptan Berringer bütün meydanın önünde Uzun John Silver'ın itirazı varsa gelip bizzat dillendirebilir dedi.

History

Your action: