Besonderhede van voorbeeld: 7878851072478525646

Metadata

Data

Greek[el]
Ο άνθρωπος που έλυσε το μυστήριο που προβλημάτιζε τον Νεύτωνα, επίσης έδωσε τα θεμέλια για τις επαναστατικές ιδέες του Αϊνστάιν.
English[en]
The man who solved the mystery that stumped Newton, also laid the foundation for Einstein's revolutionary insights.
Spanish[es]
El hombre que resolvió el misterio que abrumaba a Newton, también sentó las bases para las revolucionarias ideas de Einstein.
French[fr]
L'homme qui résolut le mystère qui avait déconcerté Newton, posa les bases pour les découvertes révolutionnaires d'Einstein.
Hebrew[he]
האיש שפתר את התעלומה שקראה תיגר על ניוטון הניח גם את הבסיס לתובנות המהפכניות של איינשטיין
Croatian[hr]
Čovjek koji je riješio misterij koji je zbunjivao Newtona, je ujedno postavio temelj za Einsteinova revolucionarna uočavanja.
Hungarian[hu]
Az ember, aki megoldotta a rejtélyt, amely Newtont is zavarba ejtette, lefektette az alapjait Einstein forradalmi elméleteinek is.
Polish[pl]
Rozwiązał tajemnicę, która męczyła Newtona, jak i zbudował fundamenty rewolucyjnych teorii Einsteina i naszego sposobu życia.
Portuguese[pt]
O homem que resolveu o mistério que intrigava Newton, e que também deixou a base para a percepção revolucionária de Einstein.
Russian[ru]
Человек, разгадавший тайну не под силу Ньютону, заложил основы для революционных идеи Эйнштейна.
Serbian[sr]
Čovek koji je rešio misteriju koja je zbunjivala NJutna, a istovremeno je postavio temelj za Ajnštajnova revolucionarna otkrića.

History

Your action: