Besonderhede van voorbeeld: 7965557417262673380

Metadata

Data

Bulgarian[bg]
Че притежава въображение, но явно е неспособна да си представи какво е да се върнеш у дома, към напълно празен живот.
Czech[cs]
Myslel jsem, že má představivost, ale zjevně si nedokáže představit, jaké to je vrátit se domů k životu, který je naprosto bezvýznamný.
Greek[el]
Σκέφτηκα ότι είχε φαντασία, αλλά φαίνεται ανίκανος να φανταστεί τι είναι να έρθεις στο σπίτι σε μια ζωή που είναι εντελώς κενή.
English[en]
I thought she had imagination, yet she seems incapable of imagining what it's like to come home to a life which is utterly vacuous.
Hungarian[hu]
Azt hittem, van képzelőereje, de úgy tűnik el sem tudja képzelni, milyen hazatérni
Italian[it]
Pensavo avesse immaginazione, eppure, sembra incapace di immaginare com'e'tornare a casa a una vita che e'totalmente vacua.
Dutch[nl]
Ik dacht dat ze verbeelding had, toch lijkt ze niet in staat zich voor te stellen hoe het is om thuis te komen naar een leven dat totaal leeg is.
Polish[pl]
Sądziłem, że ma wyobraźnię, a jednak nie potrafi wyobrazić sobie, jak to jest wrócić do domu do życia, które jest całkowicie próżne.
Portuguese[pt]
Que tivesse imaginação, mas ela é incapaz de imaginar como é voltar para casa para uma vida totalmente vazia.
Romanian[ro]
Credeam că are imaginaţie, dar pare incapabilă de a-şi închipui cum e să vii acasă la o viaţă care e total fără noimă.
Russian[ru]
Я думал, у нее есть воображение, но, похоже, она не может понять, что значит вернуться домой к пустой бессмысленной жизни.
Serbian[sr]
Mislio sam da ima mašte, a ipak se čini da je nesposobna da zamisli kako izgleda vratiti se kući i životu koji je potpuno prazan.
Turkish[tr]
Hayal gücüne sahip olduğunu sanıyordum ama eve, son derece anlamsız bir hayata dönmenin nasıl bir şey olduğunu hayal etmekte yetersiz görünüyor.

History

Your action: