Besonderhede van voorbeeld: 806629567329691279

Metadata

Author: worldbank.org

Data

English[en]
Latin America and the Caribbean: Growth in Latin America and the Caribbean is projected to strengthen to 0.8 percent in 2017 as Brazil and Argentina emerge from recession and rising commodity prices support agricultural and energy exporters.
Indonesian[id]
Amerika Latin dan Karibia: Pertumbuhan di Amerika Latin dan Karibia diproyeksikan akan menguat menjadi 0,8 persen pada tahun 2017 karena Brasil dan Argentina bangkit dari resesi dan kenaikan harga komoditas mendukung eksportir pertanian dan energi.
Japanese[ja]
ラテンアメリカ・カリブ海地域:2017年の域内成長率は、ブラジルとアルゼンチンが景気後退を脱し、一次産品価格の上昇が農産物・エネルギー輸出国を後押しすることから、0.8%に上る見通しである。
Portuguese[pt]
América Latina e Caribe: Segundo as projeções, o crescimento na América Latina e no Caribe deverá firmar-se em 0,8% em 2017 à medida que o Brasil e a Argentina saírem da recessão e os preços em alça dos produtos básicos apoiarem os exportadores de produtos agrícolas e energéticos.
Romanian[ro]
America Latină şi Caraibe: Este preconizat faptul că în America Latină și Caraibe creșterea va atinge nivelul de 0,8% în 2017, pe măsură ce Brazilia şi Argentina ies din recesiune și prețurile mai mari ale mărfurilor sprijină exportatorii agricoli şi de energie.
Turkish[tr]
Latin Amerika ve Karayipler: Latin Amerika ve Karayipler bölgesinde, Brezilya ve Arjantin’in resesyondan çıkması ve yükselen emtia fiyatlarının tarım ve enerji sektörlerindeki ihracatçıları desteklemesi ile birlikte büyümenin 2017 yılında güçlenerek yüzde 0,8 olarak gerçekleşmesi beklenmektedir.
Vietnamese[vi]
Mỹ La-tinh và Ca-ri-bê: Tăng trưởng khu vực Mỹ La-tinh và Ca-ri-bê dự kiến sẽ tăng và đạt 0,8% năm 2017 do Brazil và Argentina thoát khỏi suy thoái và giá nguyên vật liệu tăng đã có tác động tích cực lên các nước xuất khẩu nông sản và năng lượng này.

History

Your action: