Besonderhede van voorbeeld: 8145412527921446454

Metadata

Author: UN-2

Data

Arabic[ar]
ويقدِّر الفريق أن القوات الديمقراطية لتحرير رواندا تجني أرباحا يمكن أن تبلغ مئات ملايين الدولارات سنويا من تجارة المعادن في شرق جمهورية الكونغو الديمقراطية، ولا سيما الكاسيتيريت والذهب والكولتان والولفراميت.
English[en]
The Group estimates that FDLR is reaping profits possibly worth millions of dollars a year from the trade of minerals in eastern Democratic Republic of the Congo, in particular cassiterite, gold, coltan and wolframite.
Spanish[es]
El Grupo estima que las FDLR obtienen millones de dólares anuales del comercio de minerales, en particular casiterita, oro, coltán y wolframita de la región oriental de la República Democrática del Congo.
French[fr]
Le Groupe estime que les FDLR tirent des bénéfices se chiffrant en millions de dollars par an du commerce de minéraux dans l’est de la République démocratique du Congo, en particulier la cassitérite, l’or, le coltan et la wolframite.
Russian[ru]
По оценкам Группы, ДСОР ежегодно получают доходы, достигающие, возможно, миллионов долларов, от торговли полезными ископаемыми, в частности касситеритом, золотом, колтаном и вольфрамитом, добываемыми в восточных районах Демократической Республики Конго.
Chinese[zh]
专家组估计,解放卢旺达民主力量每年从刚果民主共和国东部地区的矿产品贸易中获取了价值可能达数百万美元的利润,特别是从锡石、黄金、钶钽铁矿石和钼铅矿贸易中。

History

Your action: