Besonderhede van voorbeeld: 8163494188423255640

Metadata

Author: vatican.va

Data

English[en]
I would like to draw attention to the abundant harvest of texts of Sacred Scripture and prayer that the new Rite offers, giving the sacramental moment the full beauty and dignity of a confession of faith and praise to God.
Spanish[es]
Quisiera atraer la atención hacia la amplia selección de textos de la sagrada Escritura y de oraciones que presenta el nuevo Ritual, para dar al momento sacramental toda la belleza y la dignidad de una confesión de fe y de alabanza en presencia de Dios.
French[fr]
Je voudrais attirer l'attention sur la vaste moisson de textes de l'Ecriture Sainte et de prières, que le nouveau Rite présente pour conférer au moment sacramentel toute la beauté et la dignité d'une confession de foi et de louange devant Dieu.
Italian[it]
Vorrei attirare l’attenzione sull’ampia messe di testi della Sacra Scrittura e di preghiere, che il nuovo Rito presenta per dare al momento sacramentale tutta la bellezza e la dignità di una confessione di fede e di lode al cospetto di Dio.
Portuguese[pt]
Gostaria de chamar a atenção para a ampla seara de textos da Sagrada Escritura e de orações, que o novo Rito apresenta, a fim de dar ao momento sacramental toda a beleza e a dignidade de uma confissão de fé e de louvor na presença de Deus.

History

Your action: