Besonderhede van voorbeeld: 8216368283841647074

Metadata

Author: jw2019

Data

Danish[da]
27 Han sendte en gave til dem der boede i Betel,+ i Ramot i Negeb,* i Jattir,+ 28 i Aroer, i Sifmot, i Eshtemoa,+ 29 i Rakal, i jerakmeelitternes+ byer, i kenitternes+ byer, 30 i Horma,+ i Bor-Ashan, i Atak 31 og i Hebron,+ og til alle de steder David og hans mænd havde været.
English[en]
27 He sent it to those who were in Bethʹel,+ to those in Raʹmoth of the Negʹeb,* to those in Jatʹtir,+ 28 to those in A·roʹer, to those in Siphʹmoth, to those in Esh·te·moʹa,+ 29 to those in Raʹcal, to those in the cities of the Je·rahʹme·el·ites,+ to those in the cities of the Kenʹites,+ 30 to those in Horʹmah,+ to those in Borʹa·shan, to those in Aʹthach, 31 to those in Hebʹron,+ and to all the places that David and his men had frequented.
Hindi[hi]
27 इसी तरह उसने इन सारी जगहों के लोगों को भी लूट में से कुछ माल भेजा: बेतेल,+ नेगेब* के रामोत, यत्तीर,+ 28 अरोएर, सिपमोत, एश्तमोआ,+ 29 राकाल, यरहमेलियों+ के शहर, केनियों+ के शहर, 30 होरमा,+ बोराशान, अताक, 31 और हेब्रोन। + दाविद ने उन सारी जगहों के लोगों को कुछ माल भेजा जहाँ वह और उसके आदमी अकसर जाया करते थे।
Italian[it]
27 Lo mandò a quelli di Bètel,+ di Ramòt del Nègheb,* di Iattìr,+ 28 di Aroèr, di Sifmòt, di Estemòa,+ 29 di Racàl, a quelli delle città degli ierameeliti+ e dei cheniti,+ 30 a quelli di Orma,+ di Borasàn, di Atàc, 31 di Èbron+ e di tutti i luoghi da cui lui e i suoi uomini erano passati.
Korean[ko]
27 다윗은 그것을 베델에+ 있는 이들, 네게브*의 라못에 있는 이들, 얏딜에+ 있는 이들, 28 아로엘에 있는 이들, 십못에 있는 이들, 에스드모아에+ 있는 이들, 29 라갈에 있는 이들, 여라므엘 사람의+ 도시들에 있는 이들, 겐 사람의+ 도시들에 있는 이들, 30 호르마에+ 있는 이들, 보라산에 있는 이들, 아닥에 있는 이들, 31 헤브론에+ 있는 이들에게, 그리고 다윗과 그의 부하들이 드나들던 모든 곳에 보냈다.
Norwegian[nb]
27 Han sendte gaver til dem som bodde i Betel,+ i Ramot i Negev,* i Jattir,+ 28 i Ạroer, i Sifmot, i Esjtemọa,+ 29 i Rakal, i jerahmeelittenes byer,+ i kenittenes byer,+ 30 i Hormah,+ i Bor-Asjan, i Atak, 31 i Hebron+ og på alle de stedene der David og mennene hans hadde oppholdt seg.
Portuguese[pt]
27 Ele enviou o presente aos que estavam em Betel,+ em Ramote do Neguebe,* em Jatir,+ 28 em Aroer, em Sifmote, em Estemoa,+ 29 em Racal, nas cidades dos jerameelitas,+ nas cidades dos queneus,+ 30 em Hormá,+ em Borasã, em Ataque, 31 em Hebrom+ e em todos os lugares onde Davi e seus homens haviam estado.
Swedish[sv]
27 Han skickade gåvor till dem som bodde i Betel,+ i Ramot i Negev,* i Jattir,+ 28 i Ạroer, i Sifmot, i Estemọa,+ 29 i Rakal, i jerahmeeliternas+ städer, i keniternas+ städer, 30 i Horma,+ i Bor-Asan, i Atak, 31 i Hebron+ och på alla de platser där David och hans män hade hållit till.
Tamil[ta]
27 அதோடு பெத்தேலிலும்,+ நெகேபிலுள்ள* ராமோத்திலும், யாத்தீரிலும்,+ 28 ஆரோவேரிலும், சிப்மோத்திலும், எஸ்தெமொவாவிலும்,+ 29 ராக்காலிலும், யெர்மெயேலியர்களின்+ நகரங்களிலும், கேனியர்களின்+ நகரங்களிலும், 30 ஓர்மாவிலும்,+ பொராசானிலும், ஆத்தக்கிலும், 31 எப்ரோனிலும்,+ தன் ஆட்களோடு அடிக்கடி போய்வந்த இடங்களிலும் வாழ்கிறவர்களுக்குக்கூட பங்கு அனுப்பினார்.
Tatar[tt]
27 Ул бүләкләрне Бәйте́л,+ Нәге́б Рамуты* һәм Яттирда+ яшәүчеләргә, 28 Аругы́р, Сифму́т һәм Иштимуда+ яшәүчеләргә, 29 Рәкалда, йарахмииллеләр+ һәм кәйнилеләр+ шәһәрләрендә яшәүчеләргә, 30 Хорма́,+ Бораша́н, Ата́к һәм 31 Хебрунда+ яшәүчеләргә һәм шулай ук үзе дә, кешеләре дә еш булган бөтен җирләргә җибәрде.
Ukrainian[uk]
27 Давид послав подарунки тим, хто був у Бете́лі,+ у Рамо́ті, що в Неге́ві*, в Яттı́рі,+ 28 Арое́рі, Сіфмо́ті, Ештемо́а,+ 29 в Раха́лі, у містах єрахмеї́лівців,+ у містах кенея́н,+ 30 у Хо́рмі,+ Бораша́ні, Ата́ху, 31 у Хевро́ні+ і в усіх місцях, де він часто бував зі своїми людьми.

History

Your action: