Besonderhede van voorbeeld: 8268284129913592019

Metadata

Data

Czech[cs]
Když se zamyslíme nad internetem, tak momentálně, a to často ze zcela zbytečných důvodů, nejen že připojujeme objekty každodenní potřeby k internetu, ale děláme je závislými na internetovém připojení, aby fungovaly správně.
Greek[el]
Καθώς σκεφτόμαστε ένα Διαδίκτυο πραγμάτων, όπου συχνά για καθαρά - όπως τους βλέπουμε αυτή τη στιγμή - περιττούς λόγους, όχι μόνο συνδέουμε καθημερινά αντικείμενα με το Διαδίκτυο, αλλά τα καθιστούμε εξαρτημένα από εκείνη τη σύνδεση στο Διαδίκτυο ώστε να λειτουργούν κανονικά.
English[en]
As we've thought about an internet of things where often for purely, looked at at this moment, unnecessary reasons, we not only attach daily objects to the internet but make them reliant on that internet connection in order to function properly.
Spanish[es]
Hemos pensado en una red de cosas... donde, a menudo... en este momento, debido a razones innecesarias... no sólo conectamos objetos diarios a la Internet... sino que los hacemos dependientes de la conexión a Internet... para que funcionen correctamente.
Polish[pl]
Gdy pomyślimy o rzeczach w Internecie, które przeglądamy zupełnie niepotrzebnie, nie tylko przypisujemy do Internetu codzienne czynności, ale czynimy je od niego zależnymi, by mogły sprawnie funkcjonować.
Portuguese[pt]
Quando pensamos na Internet das coisas, onde muitas vezes por motivos, como nesse momento, desnecessários, não só conectamos os objetos diários à Internet, mas os tornamos dependentes da conexão com a Internet para que funcionem.

History

Your action: