Besonderhede van voorbeeld: 8346144033531084709

Metadata

Data

Czech[cs]
Myslíš tu část, kde se sám připoutal k Jet-packu a létal dokola a vybuchl, že to nemohl všechno udělat, když už byl mrtvý?
Greek[el]
Εννοείς για το κομμάτι όπου αυτός φόρεσε ένα αεριωθούμενο σακίδιο και πετούσε γύρω-γύρω και ανατινάχθηκε, και ότι δεν θα μπορούσε να το έχει κάνει αυτό αν ήταν ήδη νεκρός;
English[en]
You mean the part about how he strapped himself to a jet pack and flew around and blew up and that he couldn't have done all that while already being dead?
Spanish[es]
¿Te refieres a la parte en la que se ató a si mismo al cohete y voló por ahí y explotó y que no podría haber hecho todo eso estando muerto?
Finnish[fi]
Siis miten hän voi ottaa rakettirepun lennellä ilmassa ja räjähtää, jos hän oli jo kuollut?
Croatian[hr]
Misliš na dio kako se uspio privezati na'jetpack'i letjeti i raznijeti se, i to tako da to nije mogao učiniti dok je već bio mrtav?
Polish[pl]
Mówisz o pytaniu, jakim cudem sam ubrał się w jetpack, polatał po okolicy i na koniec się rozbił skoro możliwe, że już nie żył?
Portuguese[pt]
Quer dizer a parte sobre como ele colocou a mochila, voou por aí e explodiu, e que não podia ter feito nada disso estando morto?
Russian[ru]
Ты о том, как он может привязаться к летательному аппарату, взлететь и взорваться, в то время как он не может всего этого сделать, потому что он уже мертв?
Slovak[sk]
Myslíš tú časť , kde sa sám pripútal k jet-packu a lietal dookola a vybuchol a že to nemohol všetko urobi ť, keď už bol mŕtvy?
Slovenian[sl]
Misliš na del, kako se je uspel privezati na'jetpack'in leteti ter se razstreliti, in to tako, da tega ni mogel narediti, ker je bil že mrtev?
Serbian[sr]
Misliš na dio kako se uspio privezati na'jetpack'i letjeti i raznijeti se, i to tako da to nije mogao učiniti dok je već bio mrtav?
Swedish[sv]
Du menar att han spände fast sig i en jetpack flög omkring, sprängdes och inte gjorde det när han redan var död?
Turkish[tr]
Zehirden ölmek üzereyken sırt roketini nasıl takıp uçtuğu mu?

History

Your action: