Besonderhede van voorbeeld: 8467028708623968888

Metadata

Data

English[en]
So what I started doing was writing a replacement for one program, and then another, and then another, and then people started joining me, because I published an announcement inviting other people to join me to help write these programs.
Spanish[es]
Así que lo que empecé a hacer fue escribir el reemplazo para un programa, y luego otro, y otro, y luego la gente empezó a unírse debido a que publiqué un anuncio invitando a otras personas a ayudarme a escribir estos programas.
Croatian[hr]
Tako sam ja počeo pisati zamijenu za jedan program, pa još jedan, i još jedan, i onda su se judi počeli priključivati, jer sam objavio oglas u kojem sam pozivao ljude da mi se priključe da mi pomognu u pisanju tih programa.
Hungarian[hu]
Ahogy elkezdtem az egyik ilyen program átírását, aztán a következőt és aztán az azutánit, emberek kezdtek csatlakozni hozzám, mert egy felhívást tettem közzé hogy csatlakozzanak hozzám és segítsenek megírni ezeket a programokat.
Polish[pl]
Więc zacząłem od pisania zamiennika dla jednego programu, potem kolejnego, i kolejnego, i wtedy ludzie zaczęli przyłączać się do mnie, gdyż napisałem ogłoszenie zachęcające innych do przyłączenia, żeby pomogli w pisaniu tych programów.
Portuguese[pt]
Então o que eu comecei a fazer foi escrever um substituto para cada programa, e então outro, e outro, e então pessoas começaram a se juntar a mim, porque eu publiquei um anúncio convidando outras pessoas a se juntarem a mim para ajudarem a escrever esses programas.
Russian[ru]
Так я стал писать замену для одной программы, потом для другой, еще для одной, и тогда ко мне стали присоединяться люди, я публиковал объявления, приглашая людей присоединиться ко мне, помочь в написании программ.
Slovenian[sl]
Začel sem pisati nadomestek za en tak program, in še enega, in naslednjega, in ljudje so se mi začeli pridruževati, ker sem objavil obvestilo in jih pozval k temu, da pomagajo pisati te programe.

History

Your action: